Cel mai ghinionist hoț din Botoșani: a încercat de două ori să fure, dar a fost prins asupra faptului!

Și pentru ca ghinionul să fie și mai mare, în apropiere se afla și un echipaj al Poliției, astfel că botoșăneanul în vârstă de 29 de ani a ajuns în Arestul IPJ. 

Cel mai ghinionist hoț din Botoșani: a încercat de două ori să fure, dar a fost prins asupra faptului!

   foto: arhivă

Duminică, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe Calea Naţională, s-au sesizat cu privire la faptul că un tânăr tulbura ordinea şi liniştea publică.
 
In urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se afla în parcarea unui complex comercial de pe Calea Naţională, a încercat să sustragă un telefon mobil de la o femeie de 23 de ani, însă a fost surprins de aceasta.
 
Totodată, s-a stabilit că în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce se afla pe strada I. Pillat, bărbatul a încercat să sustragă un portofel de la un bărbat de 46 de ani, fiind surprins de acesta.
 
Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă la furt, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
5

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
22

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
46

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...