Fetiță rănită într-un accident: Impact între două mașini de Botoșani, într-o comună suceveană!

Imprudența la volan a dus la rănirea unei fetițe de 10 ani. Șoferul vinovat nu s-a asigurat la efectuarea unei depășiri și s-a izbit într-o mașină care efectua un viraj la stânga.

Fetiță rănită într-un accident: Impact între două mașini de Botoșani, într-o comună suceveană!

   Foto: Arhivă

În cursul zilei de marți, la ora 6.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, pe raza localității sucevene Adâncata, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Botoşani, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea depăşirii unei autoutilitare, ocazie cu care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, tot din județul Botoşani, aflat în față și care efectua manevra de viraj la stânga pentru a intra în curtea unei societăţi comerciale.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei minore de 10 ani din județul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani, fetița fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...