Tractorist fără permis depistat pe un drum din județul Botoșani. A crezut că îi poate păcăli pe polițiști

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în trafic un tânăr care conducea un ansamblu de vehicule,  format dintr-un tractor și semiremorca neînregistrată, deşi nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce. 

Tractorist fără permis depistat pe un drum din județul Botoșani. A crezut că îi poate păcăli pe polițiști
În data de 05 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Baranca, judeţul Botoşani, un ansamblu de vehicule,  format dintr-un tractor și o semiremorcă tip platformă neînregistrată.
 
Ansamblul auto era condus de cetățeanul român Dorel O., în vârstă de 25 ani, domiciliat pe raza județului Botoșani, care transporta material lemnos. 
 
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că l-a uitat acasă, fapt pentru care polițiștii de frontieră  au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce.
 
"În cauză, lucrătorii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
208

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
62

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
62

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...