Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

Parcarea care a găzduit Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primul Ajutor Medical- faza zonală, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, s-a golit după festivitatea de premiere.

Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Defilarea a fost ultima parte a ceremoniei, iar imediat după finalul acesteia, pompierii au redevenit soţi şi taţi, îmbrăţişându-şi familiile care aşteptau emoţionate finalul competiţiei.

În urma probelor susţinute de loturile reprezentative ale celor şase ISU: Iaşi, Suceava, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Botoşani, clasamentul arată astfel:
La proba de descarcerare, învingător a fost lotul de la ISU Neamţ, pe următoarele două poziţii clasându-se loturile de la ISU Suceava şi ISU Vaslui.
La proba acordarea primului ajutor calificat, pe locul I s-a clasat echipa ISU Suceava, pe locul II- ISU Neamţ şi pe locul III- ISU Iaşi.

Cel mai bun comandant de echipaj este cel al lotului ISU Neamţ, urmat de colegii de la ISU Suceava şi ISU Vaslui, iar cea mai bună echipă de servanţi este cea de la Suceava, urmată de Neamţ şi Vaslui. Cea mai bună echipă de paramedici este cea de la Neamţ, urmată de Suceava şi Vaslui.

"Echipajul de descarcare care va merge la faza naţională este cel de la Neamţ, iar la faza naţională pentru acordarea primului ajutor calificat va merge echipajul de la ISU Suceava", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drumul Manoleasa-Rădăuți Prut a intrat în lucrări de modernizare - FOTO

astăzi, 16:31
157

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 24 C au demarat astăzi cu prima etapă, cea de reprofilare a căii rutiere şi adaos de material pietros şi cilindrare (compactare). Reprofilarea are d...

Apel al Poliției, după ce pe rețelele sociale au apărut mesaje de instigare la violență!

astăzi, 16:30
76

În aceste zile, pe rețelele sociale, cetățenii sunt invitați să participe la o serie de manifestații publice. Înainte de a da curs invitației, recomandăm tuturor să fie atenți cu...

O angajată a Memorialului Ipoteşti, acuzată că a luat bani din bilete şi din vânzarea bunurilor!

astăzi, 16:25
333

Totul a fost descoperit după ce, în vara anului 2015, o comisie de inventariere a instituţiei a decis inventarierea bunurilor aflate în gestiunea Cameliei Ţ. S-a constatat o lipsă la i...