Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

Parcarea care a găzduit Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primul Ajutor Medical- faza zonală, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, s-a golit după festivitatea de premiere.

Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Defilarea a fost ultima parte a ceremoniei, iar imediat după finalul acesteia, pompierii au redevenit soţi şi taţi, îmbrăţişându-şi familiile care aşteptau emoţionate finalul competiţiei.

În urma probelor susţinute de loturile reprezentative ale celor şase ISU: Iaşi, Suceava, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Botoşani, clasamentul arată astfel:
La proba de descarcerare, învingător a fost lotul de la ISU Neamţ, pe următoarele două poziţii clasându-se loturile de la ISU Suceava şi ISU Vaslui.
La proba acordarea primului ajutor calificat, pe locul I s-a clasat echipa ISU Suceava, pe locul II- ISU Neamţ şi pe locul III- ISU Iaşi.

Cel mai bun comandant de echipaj este cel al lotului ISU Neamţ, urmat de colegii de la ISU Suceava şi ISU Vaslui, iar cea mai bună echipă de servanţi este cea de la Suceava, urmată de Neamţ şi Vaslui. Cea mai bună echipă de paramedici este cea de la Neamţ, urmată de Suceava şi Vaslui.

"Echipajul de descarcare care va merge la faza naţională este cel de la Neamţ, iar la faza naţională pentru acordarea primului ajutor calificat va merge echipajul de la ISU Suceava", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recomandările polițiștilor pentru evitarea furturilor din locuinţe!

astăzi, 11:46
41

Adoptarea unei conduite preventive este esenţială pentru prevenirea furturilor din locuinţe, case în construcţie sau case de vacanţă.Poliţiştii desfăşoară periodic întâ...

Destinul crunt al unui român plecat la muncă în Italia: A murit strivit de un motostivuitor. Avea doi copii și o soție însărcinată cu al treilea!

astăzi, 10:57
856

Un român în vârstă de 37 de ani a murit joi, 21 iunie, în jurul orei 16:00, la locul de muncă, strivit de un motostivuitor. Incidentul a avut loc la Minerbe, provincia Verona...

Doi botoșăneni, prinși după ce au dat mai multe spargeri în garajele sucevenilor!

astăzi, 10:18
277

Cei doi tineri, care au spart patru garaje din cartierul sucevean Burdujeni au sărit din mașina cu care se deplasau și au luat-o la fugă, la vederea polițiștilor. Cei doi au fost căutați ...