Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

Parcarea care a găzduit Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primul Ajutor Medical- faza zonală, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, s-a golit după festivitatea de premiere.

Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Defilarea a fost ultima parte a ceremoniei, iar imediat după finalul acesteia, pompierii au redevenit soţi şi taţi, îmbrăţişându-şi familiile care aşteptau emoţionate finalul competiţiei.

În urma probelor susţinute de loturile reprezentative ale celor şase ISU: Iaşi, Suceava, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Botoşani, clasamentul arată astfel:
La proba de descarcerare, învingător a fost lotul de la ISU Neamţ, pe următoarele două poziţii clasându-se loturile de la ISU Suceava şi ISU Vaslui.
La proba acordarea primului ajutor calificat, pe locul I s-a clasat echipa ISU Suceava, pe locul II- ISU Neamţ şi pe locul III- ISU Iaşi.

Cel mai bun comandant de echipaj este cel al lotului ISU Neamţ, urmat de colegii de la ISU Suceava şi ISU Vaslui, iar cea mai bună echipă de servanţi este cea de la Suceava, urmată de Neamţ şi Vaslui. Cea mai bună echipă de paramedici este cea de la Neamţ, urmată de Suceava şi Vaslui.

"Echipajul de descarcare care va merge la faza naţională este cel de la Neamţ, iar la faza naţională pentru acordarea primului ajutor calificat va merge echipajul de la ISU Suceava", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CUMPLIT! Fetiță de 5 ani, înjunghiată mortal de propriul tată!

astăzi, 09:20

O copilă de 5 ani, din comuna Vânători, comuna Gorbănești, județul Botoșani, și-a sfârșit zilele fiind ucisă de propriul părinte. S-a întâmplat în noaptea de s&...

Ce notă a obținut directorul Muzeului Județean la evaluarea activității!

astăzi, 08:19
83

Activitatea managerului Muzeului Județean Botoșani, Aurel Melniciuc, a fost evaluată de o comisie formată din specialiști în cultură și consilieri județeni.În urma analizei rap...

Femeie de 44 de ani găsită moartă de fiu!

astăzi, 08:10
2548

Tragedie într-o familie de 44 de ani, din județul Botoșani. O femeie în vârstă de 44 de ani a murit chiar sub ochii fiului care a găsit-o prăbușită în bucătărie.Fe...