Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

Parcarea care a găzduit Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primul Ajutor Medical- faza zonală, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, s-a golit după festivitatea de premiere.

Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Defilarea a fost ultima parte a ceremoniei, iar imediat după finalul acesteia, pompierii au redevenit soţi şi taţi, îmbrăţişându-şi familiile care aşteptau emoţionate finalul competiţiei.

În urma probelor susţinute de loturile reprezentative ale celor şase ISU: Iaşi, Suceava, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Botoşani, clasamentul arată astfel:
La proba de descarcerare, învingător a fost lotul de la ISU Neamţ, pe următoarele două poziţii clasându-se loturile de la ISU Suceava şi ISU Vaslui.
La proba acordarea primului ajutor calificat, pe locul I s-a clasat echipa ISU Suceava, pe locul II- ISU Neamţ şi pe locul III- ISU Iaşi.

Cel mai bun comandant de echipaj este cel al lotului ISU Neamţ, urmat de colegii de la ISU Suceava şi ISU Vaslui, iar cea mai bună echipă de servanţi este cea de la Suceava, urmată de Neamţ şi Vaslui. Cea mai bună echipă de paramedici este cea de la Neamţ, urmată de Suceava şi Vaslui.

"Echipajul de descarcare care va merge la faza naţională este cel de la Neamţ, iar la faza naţională pentru acordarea primului ajutor calificat va merge echipajul de la ISU Suceava", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat găsit îngheţat de frig în curtea locuinţei sale

astăzi, 15:55
798

Marcel V., de 48 de ani, din comuna Ştiubieni, a fost găsit de nişte vecini zăcând în curte. A fost chemată o ambulanţă şi a fost transportat iniţial la Spitalul Săveni, apo...

Accident de muncă la o fabrică din zona industrială a municipiului Botoşani. Un muncitor s-a electrocutat grav

astăzi, 14:44
1837

Luca T., de 69 de ani, angajat la firma Electrocontact a fost electrocutat după o descărcare dintr-un tablou electric. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, iar cadrele medicale l-au trans...

Vlăsineşti - aşezare a culturii tradiţionale - FOTO

astăzi, 14:08
353

Şezătorile iernii, amplă manifestare culturală tradiţională organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, au continuat  la sfâr...