Mașina unui botoșănean distrusă de un utilaj de frezat asfaltul! FOTO

Mașina unui botoșănean distrusă de un utilaj de frezat asfaltul! FOTO

O autofreză de asfalt, care lucra la aducerea carosabilului la starea iniţială, după o lucrare de canalizare, s-a răsturnat ieri în faţa Şcolii Nr. 10 din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, braţul utilajului căzând între două maşini, cărora le-a provocat avarii. Ironia în cazul acestui accident este că autofreză s-a răsturnat după ce unul dintre canale a cedat, asfaltul „înghiţind” una dintre roţi.

Mă deplasăm de la locul de frezaj spre o altă zonă de lucru, am trecut peste canal, iar acesta a cedat dintr-odată. Nu am avut ce să mai fac, din nefericire coada din spatele autofrezei a căzut peste maşini”, a declarat Ionuţ Popovici, angajat al unei firme din Fălticeni, subcontractoare a firmei Autotehnorom Suceava, care se ocupă de lucrări de asfaltare în municipiul Suceava.

Lucrarea de ieri era una de frezare a asfaltului, după lucrările mai ample desfăşurate anterior.


Una dintre maşinile avariate avea portierele lovite, iar a doua, înmatriculată în Botoşani, avea mai multe avarii la portiere, cupolă, precum şi geamul din spate spart.

Una dintre păgubite, Doiniţa Crăciun, a povestit: „Am fost anunţaţi să venim că a căzut un agregat pe maşină... cred că nu s-a lucrat cum trebuie şi a căzut agregatul, a cedat canalul. Am primit un telefon să venim că a căzut utilajul şi ne-a fărmat maşina”.

Păgubiţii aşteptau la faţa locului explicaţii de la şefii lucrării şi mai ales garanţii cu privire la cine le va suporta repararea maşinilor. 

Sursa text si foto: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
436

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
146

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
416

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...