Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

Parcarea care a găzduit Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primul Ajutor Medical- faza zonală, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, s-a golit după festivitatea de premiere.

Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat şi-a desemnat câştigătorii! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Defilarea a fost ultima parte a ceremoniei, iar imediat după finalul acesteia, pompierii au redevenit soţi şi taţi, îmbrăţişându-şi familiile care aşteptau emoţionate finalul competiţiei.

În urma probelor susţinute de loturile reprezentative ale celor şase ISU: Iaşi, Suceava, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Botoşani, clasamentul arată astfel:
La proba de descarcerare, învingător a fost lotul de la ISU Neamţ, pe următoarele două poziţii clasându-se loturile de la ISU Suceava şi ISU Vaslui.
La proba acordarea primului ajutor calificat, pe locul I s-a clasat echipa ISU Suceava, pe locul II- ISU Neamţ şi pe locul III- ISU Iaşi.

Cel mai bun comandant de echipaj este cel al lotului ISU Neamţ, urmat de colegii de la ISU Suceava şi ISU Vaslui, iar cea mai bună echipă de servanţi este cea de la Suceava, urmată de Neamţ şi Vaslui. Cea mai bună echipă de paramedici este cea de la Neamţ, urmată de Suceava şi Vaslui.

"Echipajul de descarcare care va merge la faza naţională este cel de la Neamţ, iar la faza naţională pentru acordarea primului ajutor calificat va merge echipajul de la ISU Suceava", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
271

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
228

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
71

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...