Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Moartea unui bărbat în vârstă de 87 de ani, din localitatea Grivița, comuna Cordăreni, este anchetată de oamenii legii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi dispunând exhumarea cadavrului, la scurt timp după înmormântare.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal din Dorohoi cu ocluzie intestinală, în data de 10 noiembrie, iar o zi mai târziu a decedat.

Rudele au luat trupul neînsuflețit al bărbatului și au făcut rânduielile necesare înmormântării, reclamând însă faptul că bătrânul a fost lăsat să moară în spital, fără a fi operat de urgență.

Oamenii legii au suspiciuni și cu privire la documentele medicale care au fost eliberate după decesul bărbatului, în condițiile în care nu i s-a făcut necropsia în spital după deces.


Funeraliile au avut loc joi, iar când au ajuns procurorii la locuința acestuia, bărbatul era deja îngropat.

Sâmbătă dimineață bătrânul a fost exhumat, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, abuz în serviciu și fals, ancheta vizând deocamdată faptele, și nu o persoană.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
143

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
140

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
21

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...