ATENȚIE botoșăneni! Curățați-vă coșurile de fum! 77 de pompieri au intervenit pentru a stinge opt incendii, în doar două zile!
INCENDIU!

În ultimele două zile, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a opt incendii izbucnite pe raza localităţilor Curteşti, Botoşani, Tocileni (comuna Stăuceni), Baranca (comuna Hudeşti), Unţeni şi Truşeşti. 

ATENȚIE botoșăneni! Curățați-vă coșurile de fum! 77 de pompieri au intervenit pentru a stinge opt incendii, în doar două zile!

 Fotografie de prezentare (arhiva)  Foto: Stiri.Botosani.ro

Flăcările au distrus bunuri materiale în valoare de peste 65.000 de lei. Majoritatea incendiilor au fost generate din cauza utilizării unor coşuri de fum necurăţate, neprotejate termic faţă de materialele combustibile sau cu defecţiuni.

Pentru stingerea celor opt incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 77 de pompieri militari şi voluntari, dar şi cetăţeni. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 950.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
64

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
54

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
154

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...