Alcool fără documente legale, confiscat la frontieră! FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în zona de competență, un cetăţean român care transporta cu autoturismul proprietate personală alcool fără documente de provenienţă.

Alcool fără documente legale, confiscat la frontieră! FOTO

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, lucrătorii Compartimentului Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Ibăneşti, un autoturism marca VW Transporter, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Constantin M., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul autoturismului mai multe recipiente din plastic ce conţineau 24 litri de lichid incolor, având miros şi proprietăţi specifice alcoolului, fără marcaje, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă.

Acesta a declarat faptul că alcoolul a fost achiziţionat de la mai multe persoane, de pe raza localităţii Ibăneşti, în vederea comercializării în localitatea Dorohoi.

"Alcoolul, în valoare de 2.160 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar persoana a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare 500 lei", se arată într-un comunicat al S.T.P.F. Botoșani. 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
134

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
274

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...