Descoperire șocantă! Bărbat mort, găsit sub zăpadă! FOTO
UPDATE!

Descoperire șocantă, luni dimineață, într-o grădină din localitatea Brehuiești, din județul Botoșani. Proprietara gospodăriei a găsit un bărbat fără suflare, acoperit de zăpadă.

Descoperire șocantă! Bărbat mort, găsit sub zăpadă! FOTO

Terenul pe care a fost găsit cadavrul aparține unei familii care nu a mai ieșit în grădină de când a nins abundent, în urmă cu aproximativ o lună. Luni dimineață, proprietara a mers în grădină și după ce a făcut câțiva pași a văzut două picioare sub zăpadă. Speriată, femeia a sunat la 112.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj de ambulanță. Cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, fiind vorba de cadavrul unui bărbat care era înghețat și care se pare că era acolo de câteva săptămâni.

Proprietarii grădinii unde a fost găsit bărbatul fără suflare spun că nu l-au mai văzut.

Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legală iar în urma necropsiei medicii legiști vor stabili cauza decesului. 

UPDATE:

Barbatul gasit mort a fost identificat, fiind vorba de un localnic in varsta de 54 de ani, care era plecat de acasa de mai bine de trei saptamani. Familia nu a anuntat Politia pentru ca acesta mai obisnuia sa plece de acasa perioade indelungate de timp.

Fiul barbatului si-a identificat tatal si spune ca acesta consuma des bauturi alcoolice.



 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
2

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
647

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...