Accident rutier cu trei victime la Suceava după coliziunea dintre un TIR și un camion condus de un botoșănean

Accident rutier cu trei victime la Suceava după coliziunea dintre un TIR și un camion condus de un botoșănean

În această dimineață, Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 17, în zona localităţii Poiana Stampei, judeţul Suceava, s-a produs o coliziune frontală între două autocamioane, din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Suceava, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ.

ISU Suceava a anunțat că în accident au fost implicate trei persoane, respectiv una din TIR şi două din camion.

O persoană din camion este încarcerată şi se lucreaza pentru descarcerare. Intervin două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, 2 ambulanţe SMURD şi un echipaj SAJ”, au spus reprezentanţii ISU Suceava.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ.

Potrivit acestora, cele trei persoane, conştiente, dar cu traumatisme multiple, sunt duse la spital. Una dintre persoanele aflate în camion, șoferul din Botoșani, a rămas încarcerată în urma accidentului, fiind extrasă de salvatori și preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Celelalte două persoane au fost preluate de ambulanțele SMURD și au fost transportate la urgențele spitalului din Vatra Dornei.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
40

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
137

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...