Accident mortal pe un drum din judeţul Botoşani! Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a zburat de pe o motocicletă!
ACCIDENT!

Cumplit sfârşit pentru un tânăr din comuna Dângeni care şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident rutier, petrecut pe un drum comunal. Fratele său a ajuns la spital în stare gravă.

Accident mortal pe un drum din judeţul Botoşani! Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a zburat de pe o motocicletă!

În noaptea de joi spre vineri, tânărul de 24 de ani circula pe o motocicletă pe drumul comunal dintre localitatea Strahotin spre Iacobeni, din comuna Dângeni, avându-l în spatele pe fratele său, de 14 ani. Din sens opus venea un atelaj hipo, condus de un bărbat din aceeaşi comună.

Probabil din cauza vitezei şi a lipsei elementelor de semnalizare, tânărul, Alin Gabriel V., s-a izbit în faeton cu viteză, impactul aruncându-l la zeci de metri, traumatismele fiind atât de grave încât acesta a murit.

Fratele său a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul atelajului hipo, Gică S., a părăsit zona, dar a fost ulterior identificat de poliţişti şi testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Tânărul care și-a pierdut viața avea un băiețel în vârstă de 3 ani. 

Primarul din Dângeni a convocat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după evenimentul nefericit ce a avut loc pe raza comunei. 

"Astazi am luat decizia de a convoca la ora 15.00 Comandamentul  Local pentru Situatii de Urgenta, un punct extrem de important pe ordinea de zi constand in analiza cauzelor din care s-au produs accidente rutiere si stabilirea unui plan de masuri de prevenire a accidentelor rutiere dar si in ceea ce priveste respectarea regulilor de circulatie de catre  carute, scutere, biciclete si a tuuror utilajelor care circula pe teritoriul comunei. Vom invita reprezentantii tuturor institutiilor care au competenta in a aplica masuri si impreuna cu care putem desfasura planuri de actiuni concrete de prevenire  si combatere a situatiilor nedorite prin care putem trece ca si comunitate", a precizat primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
117

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
253

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...