Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Un bărbat din judeţul Botoşani a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută şi foarte dureroasă când a mers la toaletă.

Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, din Săveni, a mers la WC-ul din grădină pentru a-şi satisface nevoile fiziologice. S-a aşezat pe capacul de la WC şi a vrut să fumeze o ţigară, dar în momentul în care a aprins chibritul s-a produs o flamă puternică de la gazele acumulate în fosa septică.

Bătrânul a suferit arsuri în zona inferioară a corpului, iar în momentul în care a sărit de pe WC a călcat pe sonda urinară pe care o avea, provocându-şi un traumatism puternic pe canalul urinar.

A reuşit să ajungă în curte, iar când l-au văzut rudele au sunat la 112 după ajutor. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati.

Acesta prezenta arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era în stare de şoc. A rămas internat pe una dintre secţiile Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent cercetat pentru două infracţiuni, după o plimbare cu mopedul

astăzi, 11:51
310

Un adolescent a ajuns să fie cercetat pentru două infracţiuni, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti. Băiatul, de 16 ani, din localitatea Păltiniş, se afla pe un moped şi a fost ...

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
571

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...

Un şofer ce transporta lemne fără acte a fugit când a fost tras pe dreapta de poliţişti!

astăzi, 09:43
816

Un tânăr ce transporta material lemnos fără documente a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a ales cu o amendă uriaşă şi cu lemnul confiscat.S-a întâmpl...