Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Un bărbat din judeţul Botoşani a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută şi foarte dureroasă când a mers la toaletă.

Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, din Săveni, a mers la WC-ul din grădină pentru a-şi satisface nevoile fiziologice. S-a aşezat pe capacul de la WC şi a vrut să fumeze o ţigară, dar în momentul în care a aprins chibritul s-a produs o flamă puternică de la gazele acumulate în fosa septică.

Bătrânul a suferit arsuri în zona inferioară a corpului, iar în momentul în care a sărit de pe WC a călcat pe sonda urinară pe care o avea, provocându-şi un traumatism puternic pe canalul urinar.

A reuşit să ajungă în curte, iar când l-au văzut rudele au sunat la 112 după ajutor. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati.

Acesta prezenta arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era în stare de şoc. A rămas internat pe una dintre secţiile Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri botoşăneni aspiranți la Cupa Odessos

astăzi, 12:27
50

Lotul sportiv reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al Județului Botoșani va participa la competiția internațională a pompierilor "Cup...

Program Cine Globe Botosani pentru săptămâna 25 - 31 mai!

astăzi, 11:46
90

Mai multe filme in premiera vor incepe sa ruleze de saptamana viitoare la Cine Globe!Filmul pentru copii “Operatiunea Ham-ham” va incanta intreaga familie, iar pasionatele de lectura s...

Comunicat - Deputat PSD Marius Budăi: "Guvernul face un pas major în deblocarea investițiilor prin modificarea legii achiziților publice"

astăzi, 11:35
85

Parlamentarul social-democrat Marius Budăi, președinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat joi că prin modificarea legii achizițiilor publice, Guvernul...