Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Un bărbat din judeţul Botoşani a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută şi foarte dureroasă când a mers la toaletă.

Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, din Săveni, a mers la WC-ul din grădină pentru a-şi satisface nevoile fiziologice. S-a aşezat pe capacul de la WC şi a vrut să fumeze o ţigară, dar în momentul în care a aprins chibritul s-a produs o flamă puternică de la gazele acumulate în fosa septică.

Bătrânul a suferit arsuri în zona inferioară a corpului, iar în momentul în care a sărit de pe WC a călcat pe sonda urinară pe care o avea, provocându-şi un traumatism puternic pe canalul urinar.

A reuşit să ajungă în curte, iar când l-au văzut rudele au sunat la 112 după ajutor. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati.

Acesta prezenta arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era în stare de şoc. A rămas internat pe una dintre secţiile Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2258

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
850

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
517

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...