Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Un bărbat din judeţul Botoşani a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută şi foarte dureroasă când a mers la toaletă.

Accident cumplit suferit de un botoşănean în toaletă!

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, din Săveni, a mers la WC-ul din grădină pentru a-şi satisface nevoile fiziologice. S-a aşezat pe capacul de la WC şi a vrut să fumeze o ţigară, dar în momentul în care a aprins chibritul s-a produs o flamă puternică de la gazele acumulate în fosa septică.

Bătrânul a suferit arsuri în zona inferioară a corpului, iar în momentul în care a sărit de pe WC a călcat pe sonda urinară pe care o avea, provocându-şi un traumatism puternic pe canalul urinar.

A reuşit să ajungă în curte, iar când l-au văzut rudele au sunat la 112 după ajutor. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati.

Acesta prezenta arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era în stare de şoc. A rămas internat pe una dintre secţiile Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

​AJOFM Botoșani: Absolvenții pot beneficia de prima de inserție în cuantum de 1.500 de lei

astăzi, 09:30
13

Din acest an, absolvenții înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă și care se încadrează în muncă în termen de 60 de zile de la absolvire pot solicita ...

Meteo: Dupa ninsori vin doua zile cu ger. Câte grade vor fi la Botoșani!

astăzi, 09:14
123

De prea multe precipitatii nu vom mai avea parte, in zilele urmatoare. Soarele se va arata in cursul zilei pe arii extinse, chiar daca pentru perioade scurte de timp, potrivit datelor Administratiei N...

Militar botoşănean condamnat pentru coruperea sexuală a unor minore

astăzi, 08:41
401

Constantin M. era angajat la Garnizoană Dej, iar luni a fost condamnat la 2 ani şi opt luni de închisoare cu executare. El a fost arestat preventiv în septembrie 2016 şi în prezen...