În stare gravă după ce a căzut în cap, din căruţă!

În stare gravă după ce a căzut în cap, din căruţă!

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, după ce a suferit un accident care l-ar putea lăsa paralizat pentru tot restul vieţii.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Socrujeni, se întorcea duminică seara acasă. Cu doar câţiva metri înainte de a ajunge în curte, s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă, lovindu-se puternic cu capul de asfalt.

Nu s-a mai putut ridica, iar câţiva vecini i-au sărit în ajutor şi au sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă, iar după ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati. În urma investigaţiilor, medicii au decis să îl trimită la Iaşi.

 „Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu paralizie a membrelor superioare şi inferioare. La examenul radiologic s-a evidenţiat o fractură la vertebrele C5 şi C6 la nivelul coloanei cervicale, motiv pentru care a fost direcţionat către Clinica de Neurochirurgie Iaşi”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
12

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
53

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
335

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...