A ignorat semnalele polițiștilor, dar nu a durat mult și s-a izbit cu mașina într-un podeț de beton!

Șoferul în vârstă de 41 de ani, din Coșula, a fost reținut pentru 24 de ore. În urma accidentului, un pasager a fost rănit.

A ignorat semnalele polițiștilor, dar nu a durat mult și s-a izbit cu mașina într-un podeț de beton!
Poliţiştii rutieri au emis, miercuri, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani, din comuna Coşula, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge şi vătămare corporală din culpă.
 
În fapt, la data de 20.05.2019, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 208H, în localitatea Copălău, nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliţie, continuându-şi deplasarea. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton.
 
Potrivit IPJ Botoșani, în urma impactului a rezultat rănirea pasagerului dreapta faţă, un bărbat de 31 de ani, care a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a refuzat testarea alcoolscopică şi recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi bărbatul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
95

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
101

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
148

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...