Să fii voluntar!

Sperăm să  fim o sursă de inspiraţie şi pentru alţi oameni, care vor să ajute, dar nu ştiu cum. Uşile celor ce au nevoie de ele sunt mereu deschise! Faceţi o faptă bună! Fiţi voluntari!

Să fii voluntar!

Ce înseamnă să fii voluntar? E simplu de răspuns la această întrebare! A ajuta, a dărui după puterile tale, a fi alături de cel de lângă tine, a avea inima şi braţele deschise pentru cel care are nevoie de ele! Iată ce uşor este să fii voluntar! Cu toate acestea, puţini sunt cei care au tragere de inimă, acel imbold de a ajuta. Fără interes, fără aşteptări deşarte, doar cu bucurie pe chip şi în suflet. Pentru că ai făcut o faptă bună. Şi oricine o poate face!

La Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Botoşani activităţile din calendarul SNAC sunt destule. Ajutăm cât putem, dar cu plăcere! De câţiva ani vizităm locuri unde este nevoie şi de ajutorul nostru: Centrul „Sf. Mina” Botoşani şi Cantina Socială „Sf. Ilie” Botoşani. Dar nu numai! Vom încerca, pe cât posibil, să colindăm şi alte instituţii unde locuiesc oameni la fel ca noi, dar care au nevoie de ajutorul nostru. Aşa s-a întâmplat de Crăciun, când am fost să îi bucurăm pe copiii internaţi la Secţia de Pediatrie. Ce bucurie am trăit alături de ei!

De asemenea, ne-am bucurat când am ajutat, cu ocazia „Săptămânii Fructelor şi Legumelor Donate”, pe cei 100 de oameni care iau zilnic masa la Cantina Socială „Sf. Ilie” Botoşani. La fel, am trăit momente speciale de Sf. Paşti şi de Ziua Copilului alături de copiii de la Centrul „Sf. Mina” Botoşani.

Sperăm să  fim o sursă de inspiraţie şi pentru alţi oameni, care vor să ajute, dar nu ştiu cum. Noi am reuşit să colectăm bani, îmbrăcăminte, încălţăminte, dulciuri, fructe, alimente, jocuri şi jucării. Uşile celor ce au nevoie de ele sunt mereu deschise! Faceţi o faptă bună! Fiţi voluntari!
 
(Responsabil SNAC, Prof. Andreea Şalariu)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
5

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
155

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
382

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...