Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la Olimpiada judeţeană de Biologie!

Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la Olimpiada judeţeană de Biologie!

Zeci de elevi botoşăneni au participat la sfârşitul săptămânii trecute la etapa judeţeană a Olimpiadei de Biologie, elevii cu cele mai bune rezultatele calificându-se la etapa naţională.

La clasa a VII-a au fost obţinute şapte premii I, cel mai mare punctaj fiind obţinut de Alexia Cărăuleanu, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian.

La clasa a IX-a premiul I i-a revenit elevei Iasmina Iurea, de la Colegiul Naţional M. Eminescu, iar la clasa a X-a au fost trei premii I, cel mai mare punctaj fiind obţinut de Claudia Ioana Mitelu, de la Colegiu Naţional M. Eminescu.

Cinci premii I s-au obţinut la clasa a XI-a, cel mai mare punctaj acumulându-l Nicu Alex Serdenciuc, de la Colegiul Naţional M. Eminescu, iar la clasa a XII-a a fost un singur premiu I, obţinut de Iasmina Honceriu, de la Liceul Regina Maria Dorohoi.

Vezi AICI rezultatele de la etapa judeţeană a Olimpiadei de Biologie!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
233

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
378

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...