Job Shadow Day, un nou prilej pentru elevii botoșăneni să se întâlnească cu polițiștii

Job Shadow Day, un nou prilej pentru elevii botoșăneni să se întâlnească cu polițiștii

În cadrul ediției a-XV-a a Programului internațional de orientare profesională „Job Shadow Day”, un grup de elevi din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani s-a alăturat astăzi poliţiştilor, pentru a se familiariza cu un potențial viitor loc de muncă.

Astăzi, 1 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a fost vizitat de treisprezece elevi de clasele a XI a şi a XII a, din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani.

Activitatea este parte a Programului internaţional de orientare profesională pentru elevi “Job Shadow Day”.

Gazdele elevilor au fost poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani, dar tinerii s-au întâlnit şi cu poliţiştii criminalişti şi rutieri, care le-au prezentat aspecte din activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă.

Elevilor participanți la activitate li s-au oferit şi informații cu privire la structura instituțiilor de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, modalitățile de înscriere și participare la concursurile de admitere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
317

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
538

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
160

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...