Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), sâmbătă 6 mai 2017, a avut loc etapa regională a Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor".

Această activitate a readus în atenția tuturor acțiunea de voluntariat a elevilor de la C.N. "A.T.Laurian" și Școala Gimnazială Nr.10 Botoșani, față de copiii defavorizați, discriminați pentru faptul că, aparent, sunt Altfel… Ei au dansat, au interacționat și au legat prietenii cu elevii de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Împreună prin muncă și dăruire au reușit să obțină Locul I la secțiunea dans tradițional și locul III la secțiunea de dans modern.

Echipele au fost coordonate de prof. Acsinte Marinela de la C.N. "A.T.Laurian , prof. Funduianu Marena, de la Școala Gimnazială Nr.10, și prof. Amancei Mirela, de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Premiile concursului au fost acordate de către un juriu avizat. Felicităm  echipa de dans tradițional care va reprezenta județul la etapa națională  ce va avea loc pe 26-28 mai la Târgul Mureș. (Comunicat de presa)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
199

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
454

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
190

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...