Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), sâmbătă 6 mai 2017, a avut loc etapa regională a Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor".

Această activitate a readus în atenția tuturor acțiunea de voluntariat a elevilor de la C.N. "A.T.Laurian" și Școala Gimnazială Nr.10 Botoșani, față de copiii defavorizați, discriminați pentru faptul că, aparent, sunt Altfel… Ei au dansat, au interacționat și au legat prietenii cu elevii de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Împreună prin muncă și dăruire au reușit să obțină Locul I la secțiunea dans tradițional și locul III la secțiunea de dans modern.

Echipele au fost coordonate de prof. Acsinte Marinela de la C.N. "A.T.Laurian , prof. Funduianu Marena, de la Școala Gimnazială Nr.10, și prof. Amancei Mirela, de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Premiile concursului au fost acordate de către un juriu avizat. Felicităm  echipa de dans tradițional care va reprezenta județul la etapa națională  ce va avea loc pe 26-28 mai la Târgul Mureș. (Comunicat de presa)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani câștigă licitația pentru Podul Unirii!

Miercuri, 12 Decembrie 2018
425

Contractul pentru realizarea Podului Unirii, în zona comercială a Sucevei, ar putea fi semnat într-o săptămână, miercuri fiind desemnată o ofertă câștigătoare la licita...

Starețul Mănăstirii Putna acuză "maimuțăreala europeană" și amestecul ambasadelor: Mai este acest popor liber? Eu nu prea mai văd libertate

Miercuri, 12 Decembrie 2018
197

Starețul Mănăstirii Putna, Părintele Melchisedec Velnic, vorbește, într-un interviu preluat de basilica.ro, despre ”maimuțăreala europeană” care ar fi dus la decăderea socie...

Parlamentul a votat puteri sporite pentru polițiști. Ce se întâmplă dacă nu te oprești la mesajul "Poliția, stai! Nu te apropia!"

Miercuri, 12 Decembrie 2018
307

Proiectul privind intarirea autoritatii politistului a fost votat in Camera Deputatilor, for decizional, legea urmand a fi trimisa spre presedintele Klaus Iohannis, spre promulgare, informeaza MAI. Po...