Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), sâmbătă 6 mai 2017, a avut loc etapa regională a Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor".

Această activitate a readus în atenția tuturor acțiunea de voluntariat a elevilor de la C.N. "A.T.Laurian" și Școala Gimnazială Nr.10 Botoșani, față de copiii defavorizați, discriminați pentru faptul că, aparent, sunt Altfel… Ei au dansat, au interacționat și au legat prietenii cu elevii de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Împreună prin muncă și dăruire au reușit să obțină Locul I la secțiunea dans tradițional și locul III la secțiunea de dans modern.

Echipele au fost coordonate de prof. Acsinte Marinela de la C.N. "A.T.Laurian , prof. Funduianu Marena, de la Școala Gimnazială Nr.10, și prof. Amancei Mirela, de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Premiile concursului au fost acordate de către un juriu avizat. Felicităm  echipa de dans tradițional care va reprezenta județul la etapa națională  ce va avea loc pe 26-28 mai la Târgul Mureș. (Comunicat de presa)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Omul care duce mai departe zestrea muzicală a Moldovei: LA MULȚI ANI, MARCEL DUPU!

astăzi, 12:16
27

Marcel Dupu s-a născut pe 19 martie 1962, în Hilișeu-Horia. A deținut funcții importante în învățământul botoșănean, dar mai presus de toate este mândru Marcel D...

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
801

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
176

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...