Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

Câștigătorii Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", etapa regională

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), sâmbătă 6 mai 2017, a avut loc etapa regională a Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor".

Această activitate a readus în atenția tuturor acțiunea de voluntariat a elevilor de la C.N. "A.T.Laurian" și Școala Gimnazială Nr.10 Botoșani, față de copiii defavorizați, discriminați pentru faptul că, aparent, sunt Altfel… Ei au dansat, au interacționat și au legat prietenii cu elevii de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Împreună prin muncă și dăruire au reușit să obțină Locul I la secțiunea dans tradițional și locul III la secțiunea de dans modern.

Echipele au fost coordonate de prof. Acsinte Marinela de la C.N. "A.T.Laurian , prof. Funduianu Marena, de la Școala Gimnazială Nr.10, și prof. Amancei Mirela, de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian".

Premiile concursului au fost acordate de către un juriu avizat. Felicităm  echipa de dans tradițional care va reprezenta județul la etapa națională  ce va avea loc pe 26-28 mai la Târgul Mureș. (Comunicat de presa)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani - Chiajna 0-2. Dorinel Munteanu, debut cu victorie. Enache, trimis în tribună la pauză

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
421

Concordia Chiajna a învins-o în deplasare pe FC Botoşani cu scorul de 2-0 (2-0), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 9-a a Ligii I. La primul meci al antrenorulu...

Noi materii la examenul de Capacitate

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
953

Ministrul Educaţiei Valentin Popa a declarat că vrea să schimbe procedura de desfăşurare a Evaluării Naţionale la sfârşitul ciclului gimnazial. Concret, oficialul a afirmat că elevii ca...

Simptome ale cancerului la creier. Toată lumea trebuie să le cunoască

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
1352

Cancerul la nivelul creierului pare a fi unul dintre cele mai înfricoșătoare diagnostice pe care un om le poate primi. Mass-media a inoculat ideea că acest tip de cancer este lipsit de orice spera...