"Moș Crăciun, te așteptăm!" la Liceul Tehnologic Special "Sfântul Stelian" Botoșani! FOTO

Luni, 19 decembrie 2016, la Liceul Tehnologic Special "Sfantul Stelian" Botosani a avut loc activitatea "Moș Crăciun, te așteptăm!".

"Moș Crăciun, te așteptăm!" la Liceul Tehnologic Special "Sfântul Stelian" Botoșani! FOTO

Activitatea a fost coordonata de asistentul social al scolii, Asiminicesei Elena, in parteneriat cu Asociatia "Orfanilor 2013" Botosani – presedinte Ciobanu Ionela  Petronela.

Doamna Ciobanu Ionela Petronela a donat elevilor scolii 50 de cutii estetic ambalate in care se aflau hainute, rechizite, produse de ingrijire corporala (sapun, periuta si pasta de dinti, sampon), dulciuri, fructe, etc.

"A fost o adevarata bucurie pentru acesti copii deoarece marea majoritate provin din familii defavorizate social, iar pentru ei "mosul" vine foarte rar. Ca invitat special la aceasta activitate a fost domnul Cepoi Dan de la S.C. Try Grup Betoane S.R.L.Botosani, caruia elevii i-au multumit personal pentru faptul ca ne-a betonat curtea scolii. Elevii au recitat poezii si au cantat colinde de Craciun sub indrumarea prof. Raileanu Alina. Formatia scolii de dans popular HORA, coordonata de doamna Asiminicesei Elena, a sustinut o suita de dansuri populare", a transmis Asiminicesei Elena, asistent social in cadrul Liceului Special "Sfantul Stelian" Botosani.








 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
441

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
452

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
265

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...