Un actor botoșănean, rol principal în cel mai recent serial al Pro TV, alături de "diriginta" Oana Pellea!

 Reuniune de clasă, la 15 ani de la absolvire. Un grup de șase foști colegi reînnoadă firul prieteniei, sub ochiul pătrunzător al dirigintei lor.

Un actor botoșănean, rol principal în cel mai recent serial al Pro TV, alături de "diriginta" Oana Pellea!

   Foto: Avantaje

De joi, 13 septembrie, ora 21.30, îl putem vedea pe Andrei V. Ciopec în noul serial TRIPLUSEC de la PRO TV. Alături de el joacă Oana Pellea, Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu și Andrei Cojanu. Revista Avantaje a realizat un interviu cu actorul botoșănean, din care vă oferim câteva fragmente:

Avantaje: Nu ești la prima apariție pe PRO TV. Cam câte s-au adunat?

Andrei Ciopec:
Eu, de-a lungul timpului, am luat parte la mai multe producții Frame Film difuzate pe PRO TV. Am început cu un rol de electrician în „Las Fierbinți”. Am fost chemat la casting de directorul de casting Domnica Cîrciumaru. A urmat Ivan, Vanea, din „Atletico Textila”, un rol ceva mai consistent, care s-a extins pe durata celor trei sezoane.

În urma Galei Hop din 2014, am fost invitat la TIFF. În anul ăla (2015), am avut 4 filme la TIFF. Acolo Domnica Cîrciumaru m-a propus pentru un rol de avocat în filmul „The Wanderers / Vânătorul de spirite”, cu Armand Asante. Am apărut și într-un episod din „Ai noștri”. Cam astea au fost colaborările cu PRO TV, din 2013 până acum, și au venit gradat, ca întindere și consistență a personajului. Acum pot să spun că am și eu un rol principal, fiind parte din personajul principal colectiv.

-Cum ai ajuns în distribuția serialului „Triplusec”?

-Făcusem „Dănilă Prepeleac” la TVR și acolo, pe partea de producție, erau fetele de la Adenium Film, Cristina Panait și Cristina Ceaușu, și m-au ținut minte. S-a făcut un prim episod pilot de vreo 40 și ceva de minute. Am fost chemat. Nu era un rol principal, personajul meu era unul din mulții colegi ai celor cinci personaje principale.

Apoi s-a decis că se va face pe bune. S-a făcut un al doilea episod pilot, de o oră și ceva. Am fost chemați toți cei care am participat la primul pilot, plus alți câțiva oameni. Pentru că le-a plăcut și natura personajului meu, și felul în care l-am interpretat, i-au dat o valoare mult mai mare. Astfel încât a devenit parte componentă din acest grup de, acum, șase personaje.

-Cum e să lucrezi cu Oana Pellea?

-În film, ea e diriginta noastră. E acel ochi foarte pragmatic, dar și foarte spiritual, care puctează dintr-un anumit unghi momentele care se întâmplă în serial. Și care trage concluzii foarte pertinente.

Oana Pellea este foarte răbdătoare, foarte îngăduitoare. Permite omogenizarea grupului în așa fel încât să nu se facă distincție între generații. Este și mâna regizoarei Letiția Roșculeț care a reușit să ne aducă într-un punct foarte frumos. A făcut așa încât ne-am cunoscut noi între noi, și profesional, dar și uman. Și fiecare personaj episodic care vine găsește o echipă deja formată, dar care nu are un gard de protecție și care primește pe oricine.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pacienți în stare gravă, transportați la Iași cu elicopterul SMURD!

Sâmbătă, 23 Martie 2019
754

Medicii botoșăneni au solicitat din nou, sâmbătă, aeronava SMURD, pentru a prelua un pacient aflat în stare gravă și care necesita tratament de specialitate într-o clinică uni...

Împădurire cu ajutorul jandarmilor botoșăneni - FOTO

Sâmbătă, 23 Martie 2019
620

Sâmbătă dimineață, jandarmii botoșăneni i-au sprijinit pe lucrătorii Ocolului silvic Trușești în acțiunea de împădurire a unui teren degradat."Cot la cot, cei pre...

Ministrul Budăi, anunț de UTIMĂ ORĂ - Se fac controale la sânge

Sâmbătă, 23 Martie 2019
613

Ministrul Muncii, Marius Budăi, precizări de ultimă oră în scandalul privind nereguli în prescrierea și administrarea de medicamente copiilor instituționalizați cu afecțiuni psihice."Pre...