Locul I la un festival internațional, obținut de Grădinița Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" FOTO

Locul I la un festival internațional, obținut de Grădinița Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" FOTO
Grădinița nr 6. Dorohoi, structură aSeminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, a obtinut Locul I la Festivalul Internațional "Am fost ș-om fi".
 
În perioada 8-10 mai, Grădinița nr. 6 Dorohoi, structura Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob"  Dorohoi, a participat la Festivalul Internațional de Folclor pentru copii "Am fost ș-om fi", de la Sighetu-Marmației.

Grupul "Româncuțele", format din Butescu Matei-Ilie, Calancea Cosmyn, Cârcu Anca,  Cojoceanu Marina, Grădinaru Denisa, Grigoraș Ștefan, Ilașcu Andreea, Neghină Aima, Neghină Roxana, Nenișcă Elena, Puiu Lucian și Ștefănescu Andrei, coordonat de prof. Înv. Preșcolar Dupu Mariela și educ. Boariu Dorela, a obținut Locul I.

Preșcolarii au încântat publicul și juriul prin interpretarea a trei cântece populare și prin prezența lor în minunatele costume tradiționale moldovenești.

În festival au mai evoluat și alte grupe reprezentând Bulgaria, Cehia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Ucraina, dar și din alte județe ale țării.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pericol pe şosea! S-a urcat beat criţă la volan şi a provocat un accident! FOTO

Miercuri, 13 Decembrie 2017
3080

Un bărbat din Botoşani a dat dovadă, miercuri seara, de inconştienţă maximă urcându-se la volan deşi se afla într-o avansată stare de ebrietate.Bărbatul, în vârst...

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

Miercuri, 13 Decembrie 2017
11043

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
913

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...