Locul I la un festival internațional, obținut de Grădinița Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" FOTO

Locul I la un festival internațional, obținut de Grădinița Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" FOTO
Grădinița nr 6. Dorohoi, structură aSeminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, a obtinut Locul I la Festivalul Internațional "Am fost ș-om fi".
 
În perioada 8-10 mai, Grădinița nr. 6 Dorohoi, structura Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob"  Dorohoi, a participat la Festivalul Internațional de Folclor pentru copii "Am fost ș-om fi", de la Sighetu-Marmației.

Grupul "Româncuțele", format din Butescu Matei-Ilie, Calancea Cosmyn, Cârcu Anca,  Cojoceanu Marina, Grădinaru Denisa, Grigoraș Ștefan, Ilașcu Andreea, Neghină Aima, Neghină Roxana, Nenișcă Elena, Puiu Lucian și Ștefănescu Andrei, coordonat de prof. Înv. Preșcolar Dupu Mariela și educ. Boariu Dorela, a obținut Locul I.

Preșcolarii au încântat publicul și juriul prin interpretarea a trei cântece populare și prin prezența lor în minunatele costume tradiționale moldovenești.

În festival au mai evoluat și alte grupe reprezentând Bulgaria, Cehia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Ucraina, dar și din alte județe ale țării.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1301

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
463

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
806

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...