Locul I la un festival internațional, obținut de Grădinița Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" FOTO

Locul I la un festival internațional, obținut de Grădinița Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" FOTO
Grădinița nr 6. Dorohoi, structură aSeminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, a obtinut Locul I la Festivalul Internațional "Am fost ș-om fi".
 
În perioada 8-10 mai, Grădinița nr. 6 Dorohoi, structura Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob"  Dorohoi, a participat la Festivalul Internațional de Folclor pentru copii "Am fost ș-om fi", de la Sighetu-Marmației.

Grupul "Româncuțele", format din Butescu Matei-Ilie, Calancea Cosmyn, Cârcu Anca,  Cojoceanu Marina, Grădinaru Denisa, Grigoraș Ștefan, Ilașcu Andreea, Neghină Aima, Neghină Roxana, Nenișcă Elena, Puiu Lucian și Ștefănescu Andrei, coordonat de prof. Înv. Preșcolar Dupu Mariela și educ. Boariu Dorela, a obținut Locul I.

Preșcolarii au încântat publicul și juriul prin interpretarea a trei cântece populare și prin prezența lor în minunatele costume tradiționale moldovenești.

În festival au mai evoluat și alte grupe reprezentând Bulgaria, Cehia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Ucraina, dar și din alte județe ale țării.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va fi vremea în următoarele zile!

astăzi, 10:36
110

Vremea se va incălzi si va deveni local călduroasă. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurtã duratã ale vantului,...

Ce spune ministrul Sănătății despre mâncarea din spitale!

astăzi, 10:13
98

Sorina Pintea, ministru al Sănătăţii, nu este mulţumită de tarifele pentru mâncarea din spitale. Pintea spune că încearcă să găsească soluţii pentru suplimentarea tar...

Deputat PSD Mihaela Huncă: "Investiția în educarea și pregătirea angajaților români este soluția principală pentru a diminua lipsa forței de muncă calificate din țara noastră"

astăzi, 09:57
66

Parlamentarul social-democrat botoșănean Mihael Huncă, secretar al Comisiei pentru învățământ, tineret și sport din Camera Deputaților a declarat astăzi că pentru a se rezolva pr...