Bebelușul diagnosticat cu nev congenital gigant are o nouă șansă la viață

Bebelușul diagnosticat cu nev congenital gigant are o nouă șansă la viață

Simona Elena Șuhan, polițista de frontieră din Dorohoi care s-a ocupat de cazul micuței Anastasia, în vârstă de 4 luni,a anunțat că s-au strâns aproximativ 20.000 lei, bani necesari pentru intervenția chirurgicală de îndepărtare a nevului congenital gigant. Pielea micuței va fi înlocuită cu grafe de piele artificială în cadrul unei intervenții chirurgicale care va avea loc în luna octombrie la un spital din Iași.

În ajutorul Anstasiei au sărit oameni minunați, copii dar și adolescenți, impresionați de boala bebelușului, care au reușit ca într-o lună să strângă banii necesari. Reamintim că cele cinci fetițe din Dorohoi au vândut limonadă și au donat pentru Anastasia suma de 1750 lei și 50 de euro iar talentata elevă, Delia Mihai, a scos la licitație două tablouri, obținând suma de 800 lei. Numeroase ajutoare au venit și de la românii stabiliți în străinătate care au inițiat campanii dedicate micuței Anastasia.

„În doar o lună, împreună cu oameni minunați, am reușit și suntem aproape să-i oferim Anastasiei o copilărie normală și fericită. Implicarea de care ați dat dovadă și dăruirea pentru realizarea unor proiecte atât de complexe, sunt dovada cea mai evidentă că sunteți alături de mine și vă mulțumesc din inimă”, este mesajul transmis de Simona Elena.

 

Spune-ne opinia ta