Peste 14 tone de băutură spirtoasă confiscate de la o societate din Botosani!

Peste 14 tone de băutură spirtoasă confiscate de la o societate din Botosani!
În ziua de 07.03 2012, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Botoşani, au descoperit că o societate comercială din Botoşani a produs 14.600 litri băutură spirtoasă utilizând materie primă neconformă legislaţiei în vigoare. Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de băutură şi a sancţionat societatea cu amendă în valoare de 50.000lei.

În ziua de 07 martie 2012, în urma unor verificări la un antrepozit fiscal al unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Botoşani, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Botoşani au identificat faptul că materia primă utilizată în procesul de producţie al băuturilor alcoolice era neconformă cu legislaţia în vigoare.

Procedându-se la inventarierea produselor accizabile, s-a constatat că alcoolul etilic rafinat, depozitat într-un rezervor avea concentraţia de 94,71%, în volum.

În urma verificării raportului de producţie a rezultat că societatea a produs cantitatea de 14.600 litri amestec băutură spirtoasă, folosind ca materie primă alcool etilic rafinat cu concentratia alcoolică sub 96% în volum, fiind încălcate, astfel, prevederile Codului fiscal.

"Întreaga cantitate de 14.600 litri de alcool – a cărei valoare de piaţă se ridică la peste 200.000 lei - a fost confiscată, iar agentul economic a fost sancţionat cu amendă de 50.000 lei", a declarat Liana Barbu, purtător de cuvânt al DJAOV Iaşi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
336

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
854

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2073

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...