Tragedie la Dorohoi: Doi copii si o femeie au murit, dupa ce le-a luat foc casa!FOTO

Tragedie la Dorohoi: Doi copii si o femeie au murit, dupa ce le-a luat foc casa!FOTO

Doi copii si o femeie din municipiul Dorohoi au decedat, miercuri seara, dupa ce casa in care locuiau a luat foc! O femeie a ajuns la spital!

Apelul telefonic a fost făcut de un vecin care susţinea că în casa cuprinsă de flăcări sunt trei persoane, o femeie în vârstă de 64 de ani şi doi nepoţi ai săi, de 2 respectiv 6 ani. Mama băieţilor a plecat de acasă, lăsându-i pe cei mici în grija bunicii.

Când s-a întors din oraş şi-a găsit casa în flăcări, iar uşa de la intrare încuiată prin interior.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta atât în interiorul casei, cât şi la acoperiş. Cei doi băieţi, de 2 respectiv 6 ani, au fost găsiţi decedaţi, în patul din dormitorul casei.



Bunica lor a fost găsită decedată într-o altă încăpere. Mama celor doi micuţi a suferit un atac de panică, fiind transportată cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate. 







Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit în bucătăria casei, de la trei lumânări aprinse şi lăsate nesupravegheate, şi s-a extins la celelalte încăperi, precum şi la acoperiş, fiind observat şi anunţat cu întârziere.

Casa fusese construita, anul trecut, pentru sinistrati.

Miercuri seara, in municipiul Botosani, alte doua persoane au murit carbonizate intr-un incendiu, iar o a treia persoana a ajuns la spital.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
37

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
134

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
32

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...