Idee inedită pentru September Fest! Vezi ce vor să facă organizatorii!

Idee inedită pentru September Fest! Vezi ce vor să facă organizatorii!
Reprezentanții municipalității vor să facă ceva inedit în Centrul Vechi, cu ocazia Cultural September Fest, ce se va desfășura în perioada 11-14 septembrie.

Viceprimarul Eugen Țurcanu a declarat că dorește ca o porțiune din Centrul Vechi să fie acoperită cu umbrele multicolore.

Edilul speră ca această cupolă de umbrele să fie un punct de atracție pentru botoșăneni și nu numai.

"Dacă o să avem disponibilitate de bani intenționez ca de la Restaurantul Botoșani până la Biserica Uspenia să fac o copertină din umbrele multicolore. E o idee pe care mi-a dat-o un apropiat acum câteva zile. S-a făcut la Luxemburg, s-a făcut și în Dubai, în Arad. Încercăm să venim cu un punct de interes pentru zona Centrului Vechi și, dacă le ancorăm bine și vedem că țin, poate le lăsăm până dă zăpada", a precizat Eugen Țurcanu.

Acesta a discutat deja cu reprezentanții unei firme din Botoșani care s-au oferit să facă gratis toată această amenajare, dacă Primăria vine cu umbrelele.
 


 


  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
187

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
724

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
229

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...