Zilele Oraşului - ultima seară de petrecere în Centrul Vechi. Suruceanu, Stratan şi Velea vin la Botoşani!

Cea mai frumoasă şi mai plină de semnificaţii din cele trei ale sărbătorii Zilelor Oraşului a avut mai multe dimensiuni. Petrecerea, însă, este programată pentru seară, când Centrul Vechi va fi animat din nou.

Zilele Oraşului - ultima seară de petrecere în Centrul Vechi. Suruceanu, Stratan şi Velea vin la Botoşani!

Duminică dimineaţă, la Biserica Sf. Gheorghe din municipiu, botoşănenii au primit binecuvântarea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ce a săvârşit, alături de un sobor de preoţi, Sfânta Liturghie.

Din păcate, expresia "nehotărâtă ca vremea" ni se aplică în această duminică, pentru că avem parte de reprize de precipitaţii şi apoi de soare, care nu sunt tocmai uşor de suportat.

Cert este că spre seară, municipalitatea ne invită din nou în Centrul Vechi, pentru ultimele concerte ale acestei ediţii a Zilelor Oraşului. Moldovenii Ion Suruceanu şi Pavel Stratan vin să-i încânte pe botoşănenii adulţi, care au fost martorii evoluţiei artistice a celor doi, în timp ce partea tânără a spectatorilor va aştepta recitalul lui Alex Velea, partenerul de viaţă al Antoniei, cea care, alături de Lora, a încântat publicul vineri seară.

Punctul final al Zilelor Oraşului este reprezentat de un foc de artificii, contractat de municipalitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
284

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
491

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...