Termen avansat de primarul Cătălin Flutur pentru deschiderea Parcului de agrement Cornișa!

Termen avansat de primarul Cătălin Flutur pentru deschiderea Parcului de agrement Cornișa!

Deschiderea Parcului de agrement Cornișa este unul dintre cele mai așteptate evenimente din ultimii ani, la Botoșani. Lucrările sunt aproape finalizate, iar comisiile pentru preluarea obiectivelor au fost deja constituite.

Deși până acum nu a fost avansat un termen cert privind deschiderea Parcului de agrement, primarul Cătălin Flutur a declarat, miercuri, că acest lucru s-ar putea întâmpla în luna iulie a acestui an.

 "S-au constituit comisiile de preluare a obiectivelor și așteptăm constructorul să termine lucrările. Eu sunt optimist să deschidem în luna iulie. Nu este un termen fatidic nici 30 iunie, dacă nu se deschide până atunci nu știu ce se întâmplă. Termenul de finalizare este ca la teatru, undeva în 2018. Se lucrează la calea de acces pentru că nu s-a putut lucra în iarnă, am așteptat să vedem cum se comportă o serie de lucrări ale noastre în zona căii de acces, și se mai lucrează la lac. Problemele din jurul piscinei sunt aproape rezolvate. Eu îmi doresc să deschidem în luna iulie, poate și mai devreme. Suntem aproape gata", a declarat primarul Cătălin Flutur.

În ședința de Consiliu Local din luna aprilie, pe ordinea de zi se va regăsi și un proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de acces la Cornișa. 

 

 

Spune-ne opinia ta