Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani se va discuta in sedinta CJ din 29 aprilie. Pana atunci, Mihai Tabuleac va avea un singur vicepresedinte la Consiliului Judetean.

"Nu am nici un an de cand sunt presedinte al CJ si vad ca a devenit un obicei la noi de a functiona cu un singur vicepresedinte", spune Mihai Tabuleac.

Totodata, Tabuleac marturiseste ca a fost consultat de PSD cu privire la nominalizarea pentru functia de vicepresedinte, chiar daca, sustine presedinetele CJ, nu se implica in niciun fel in problemele interne ale PSD.

"Vom sprijini PSD in sedinta de pe 29 aprilie. Bineinteles, este de asteptat ca PNL sa isi sustina propriul candidat la functia de vicepresedinte, insa PD-L va sustine candidatura PSD", a declarat Mihai Tabuleac.

Daca unele zvonuri dau drept nesigura nominalizarea Violetei Teslaru pentru functia de conducere din CJ, fiind posibil sa intervina schimbari in urmatoarele zile, alte zvonuri trimit catre unele jocuri de culise, prin care deputatul Florin Turcanu, proaspat presedinte al organizatiei judetene a PNL, ar incerca sa instaleze, cu concursul PD-L, un vicepresedinte liberal.

Daca aceste zvonuri se vor confirma, vom vedea la sfarsitul acestei luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1536

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1823

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...

Liberalii botoşăneni organizează un protest în faţa Prefecturii

Duminică, 19 Noiembrie 2017
797

Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani va organiza, luni, un protest în faţa Palatului Administrativ, acţiunea fiind îndreptată împotriva Guvernului PSD-ALDE."Luni, 20 ...