Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani se va discuta in sedinta CJ din 29 aprilie. Pana atunci, Mihai Tabuleac va avea un singur vicepresedinte la Consiliului Judetean.

"Nu am nici un an de cand sunt presedinte al CJ si vad ca a devenit un obicei la noi de a functiona cu un singur vicepresedinte", spune Mihai Tabuleac.

Totodata, Tabuleac marturiseste ca a fost consultat de PSD cu privire la nominalizarea pentru functia de vicepresedinte, chiar daca, sustine presedinetele CJ, nu se implica in niciun fel in problemele interne ale PSD.

"Vom sprijini PSD in sedinta de pe 29 aprilie. Bineinteles, este de asteptat ca PNL sa isi sustina propriul candidat la functia de vicepresedinte, insa PD-L va sustine candidatura PSD", a declarat Mihai Tabuleac.

Daca unele zvonuri dau drept nesigura nominalizarea Violetei Teslaru pentru functia de conducere din CJ, fiind posibil sa intervina schimbari in urmatoarele zile, alte zvonuri trimit catre unele jocuri de culise, prin care deputatul Florin Turcanu, proaspat presedinte al organizatiei judetene a PNL, ar incerca sa instaleze, cu concursul PD-L, un vicepresedinte liberal.

Daca aceste zvonuri se vor confirma, vom vedea la sfarsitul acestei luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

astăzi, 21:09
151

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

astăzi, 19:53
84

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...

Ei sunt cei mai buni: Elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie!

astăzi, 19:12
417

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale și lotul care va reprezenta județul la Olimpiada Națională de Chimie. 12 elevi din unitățile de învățăm...