Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani se va discuta in sedinta CJ din 29 aprilie. Pana atunci, Mihai Tabuleac va avea un singur vicepresedinte la Consiliului Judetean.

"Nu am nici un an de cand sunt presedinte al CJ si vad ca a devenit un obicei la noi de a functiona cu un singur vicepresedinte", spune Mihai Tabuleac.

Totodata, Tabuleac marturiseste ca a fost consultat de PSD cu privire la nominalizarea pentru functia de vicepresedinte, chiar daca, sustine presedinetele CJ, nu se implica in niciun fel in problemele interne ale PSD.

"Vom sprijini PSD in sedinta de pe 29 aprilie. Bineinteles, este de asteptat ca PNL sa isi sustina propriul candidat la functia de vicepresedinte, insa PD-L va sustine candidatura PSD", a declarat Mihai Tabuleac.

Daca unele zvonuri dau drept nesigura nominalizarea Violetei Teslaru pentru functia de conducere din CJ, fiind posibil sa intervina schimbari in urmatoarele zile, alte zvonuri trimit catre unele jocuri de culise, prin care deputatul Florin Turcanu, proaspat presedinte al organizatiei judetene a PNL, ar incerca sa instaleze, cu concursul PD-L, un vicepresedinte liberal.

Daca aceste zvonuri se vor confirma, vom vedea la sfarsitul acestei luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

astăzi, 20:42
1316

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...

Un botoşănean a adormit la volan şi a produs un accident de circulaţie!

astăzi, 20:31
493

Botoşăneanul, aflat la volanul unui VW Golf, ar fi adormit şi a pătruns pe sensul opus unde a impactat un autoturism Dacia Logan ce circula dinspre Bacău.În urma impactului şoferu...

Accident de circulaţie provocat de un fost primar! A lovit cu mașina o tânără!

astăzi, 19:59
758

Vasile Hânganu, de 73 de ani, fost primar al oraşului Bucecea, se afla la volanul unei autoutilitare Ford şi a ieşit din parcarea din faţa cinematografului pe strada Ion Pillat, însă ...