Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani se va discuta in sedinta CJ din 29 aprilie. Pana atunci, Mihai Tabuleac va avea un singur vicepresedinte la Consiliului Judetean.

"Nu am nici un an de cand sunt presedinte al CJ si vad ca a devenit un obicei la noi de a functiona cu un singur vicepresedinte", spune Mihai Tabuleac.

Totodata, Tabuleac marturiseste ca a fost consultat de PSD cu privire la nominalizarea pentru functia de vicepresedinte, chiar daca, sustine presedinetele CJ, nu se implica in niciun fel in problemele interne ale PSD.

"Vom sprijini PSD in sedinta de pe 29 aprilie. Bineinteles, este de asteptat ca PNL sa isi sustina propriul candidat la functia de vicepresedinte, insa PD-L va sustine candidatura PSD", a declarat Mihai Tabuleac.

Daca unele zvonuri dau drept nesigura nominalizarea Violetei Teslaru pentru functia de conducere din CJ, fiind posibil sa intervina schimbari in urmatoarele zile, alte zvonuri trimit catre unele jocuri de culise, prin care deputatul Florin Turcanu, proaspat presedinte al organizatiei judetene a PNL, ar incerca sa instaleze, cu concursul PD-L, un vicepresedinte liberal.

Daca aceste zvonuri se vor confirma, vom vedea la sfarsitul acestei luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alarmă în Italia: Prea mulți români aleg să se sinucidă. Ieri, o femeie s-a aruncat într-o prăpastie!

astăzi, 09:34
28

"Ce se întâmplă cu noi, oameni buni? Nu trece o zi fără ca un român să se sinucidă în Italia!", scria zilele trecute o româncă, după ce un tân...

Amendă de 4.785 de lei pentru un vitezoman care circula cu peste 100 km/h pe drumurile din comună!

astăzi, 09:21
209

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi aflaţi, duminică, în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei George Enescu, au efectuat semnal regulamentar de oprire&nb...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 09:13
104

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...