Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

Tabuleac: Vom sustine candidatul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani se va discuta in sedinta CJ din 29 aprilie. Pana atunci, Mihai Tabuleac va avea un singur vicepresedinte la Consiliului Judetean.

"Nu am nici un an de cand sunt presedinte al CJ si vad ca a devenit un obicei la noi de a functiona cu un singur vicepresedinte", spune Mihai Tabuleac.

Totodata, Tabuleac marturiseste ca a fost consultat de PSD cu privire la nominalizarea pentru functia de vicepresedinte, chiar daca, sustine presedinetele CJ, nu se implica in niciun fel in problemele interne ale PSD.

"Vom sprijini PSD in sedinta de pe 29 aprilie. Bineinteles, este de asteptat ca PNL sa isi sustina propriul candidat la functia de vicepresedinte, insa PD-L va sustine candidatura PSD", a declarat Mihai Tabuleac.

Daca unele zvonuri dau drept nesigura nominalizarea Violetei Teslaru pentru functia de conducere din CJ, fiind posibil sa intervina schimbari in urmatoarele zile, alte zvonuri trimit catre unele jocuri de culise, prin care deputatul Florin Turcanu, proaspat presedinte al organizatiei judetene a PNL, ar incerca sa instaleze, cu concursul PD-L, un vicepresedinte liberal.

Daca aceste zvonuri se vor confirma, vom vedea la sfarsitul acestei luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
190

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
301

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...