Rețeaua de gaz, extinsă pe mai multe străzi din Botoșani. Vezi care!

Rețeaua de gaz, extinsă pe mai multe străzi din Botoșani. Vezi care!

Locuitorii de pe mai multe străzi din municipiul Botoșani care nu au fost racordați până acum la rețeaua de distribuție gaze naturale vor beneficia din acest an și de această utilitate.

În ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare pe masa aleșilor va fi și un proiect de hotărâre privind asocierea dintre municipalitate și societatea Delgaz Grid în vederea racordării la rețeaua de alimentare cu gaze a străzilor Pod de Piatră, Doboșari, Vâlcelei, Aleea Dumitru Furtună, Aleea Ion Istrate, Aleea Iacob Iacubovici, strada Săvenilor, strada Plopilor, strada Cărămidari, strada Berzei și strada George Coșbuc. 

"Vom intra în ședința de Consiliu Local cu niște contracte de asociere între Primăria Botoșani și Delgaz Grid pentru lucrări pe o serie de străzi, care vin din cerințele locuitorilor din Botoșani. Suntem destul de avansați cu înțelegerea noastră cu cei de la Delgaz Grid pentru că trebuie să facem o asociere, numai ei ne pot face partea de proiectare. Vom plăti și noi o parte din aceste rețele, i-am luat cam pe toți care erau interesați, vom mai discuta și pentru extinderea rețelelor de alimentare cu energie electrică", a precizat primarul Cătălin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta