Radasanu va avea o misiune dificila la DGASPC, spune Tabuleac!

Radasanu va avea o misiune dificila la DGASPC, spune Tabuleac!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, isi manifesta ingrijorarea in legatura cu misiunea pe care consilierul sau, Liviu Radasanu, o va avea la conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, dupa ce tanarul social-democrat a promovat examenul la inceputul acestei saptamani, cu media 7,98, in vederea ocuparii postului de director executiv al DGASPC Botosani.

"Se vede de departe ca noul director va avea o misiune foarte dificila la conducerea DGASPC Botosani. Pe langa faptul ca este un domeniu foarte vast, este si foarte complex si delicat. Aceasta institutie are grija de persoane vulnerabile, de copii si persoane in varsta. Aici ar trebui sa fie ultimul loc in care sa se discute despre probleme financiare. Si tocmai aici avem probleme!", a declarat astazi Mihai Tabuleac.

Declaratiile lui Tabuleac vin la numai o zi dupa ce liberalii, prin vocea lui Viorel Ciobanu, au criticat numirea lui Radasanu la conducerea DGASPC, Ciobanu numindu-l pe Radasanu mana dreapta a lui Tabuleac.

Problemele financiare cu care se confrunta sistemul social se extind la nivelul intregului judet, nu numai la municipiu.

Presedintele CJ spune ca s-au alocat bani, insa sumele sunt foarte mici, multe primarii ramanand descoperite financiar pe acest sector de activitate.

"Am avut discutii cu mai multi primari din judet si speram sa primim mai multi bani la urmatoarea rectificare bugetara, din luna august", a precizat Mihai Tabuleac.

Din punct de vedere al bugetului pe acest an, la CJ Botosani fondurile insuficiente sunt la compartimentul sistemului social.

"In ultimele trei luni am avut probleme. Speram sa intervina mana salvatoare de la unitatea centrala", a conchis presedintele CJ, Mihai Tabuleac.

Liviu Radasanu va fi validat in functie in sedinta de CJ din 26 iunie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
51

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
127

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
214

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...