Tehnic Asist castiga de pe locul trei!

Tehnic Asist castiga de pe locul trei!
Firma Tehnic Asist pare sa fi tras - din nou - lozul castigator, dupa ce a castigat licitatia drumului de la Vorona, a drumului de la Mihalaseni, cat si lucrarea drumului de la Lozna-Mihaileni, in conditiile in care, la ultima dintre ele, se clasase pe locul trei.

Pentru drumul Lozna-Mihaileni oferta firmei a fost de 16,7 milioane de lei, pe cand firma clasata pe locul I, Sorocam, avea o oferta cu un million de lei mai putin.

Lucrarile de modernizare a drumurilor judetene vor fi finantate de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional 2007-2013, iar durata lucrarilor executate de Tehnic Asist va fi de 18 luni.

In legatura cu licitatia pentru drumul de la Vorona, reprezentantii Consiliului Judetean Botosani nu se arata prea multumiti de modul in care s-au prezentant ofertantii.

"Nu am avut niciun document oficial din care sa rezulte ca au fost facute contestatii pentru drumul de la Vorona. Din punctul meu de vedere, comisiile mandatate sa se ocupe de asigurarea acestor lucrari au facut o treaba corecta. Ca si concluzie, ofertantii au venit cu o documentatie pe principiul: lasa ca poate merge si asa! Nu au respectat cerintele obligatorii prevazute in caietele de sarcini", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
179

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
142

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1140

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...