Primul pas în privinţa construcţiei de locuinţe pentru medicii care sunt aşteptaţi la Botoşani

La un an de la preluarea mandatului de conducere a judeţului, Consiliul Judeţean face prima mişcare în privinţa medicilor care sunt aşteptaţi să activeze la Spitalul Judeţean Mavromati, aflat într-un deficit greu de medici.

Primul pas în privinţa construcţiei de locuinţe pentru medicii care sunt aşteptaţi la Botoşani

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean, în urma sedinței de joi a Comisiei Tehnico-Economice din cadrul CJ, s-a avizat favorabil Studiul de Prefezabilitate la obiectivul de investiții "Construcții locuințe pentru tinerii specialiști în sănătate, destinate închirierii, conform Legii 152/1998, din strada Ștefan cel Mare nr. 33 (adică în imediata apropiere a Secţiei de Infecţioase a Spitalului, n.r.), municipiul Botoșani".

Obiectivul de investiții se va realiza etapizat, într-o primă etapă fiind construite 20 de apartamente, urmând ca, ulterior, alte 20 de apartamente. Studiul de Fezabilitate, Proiectul Tehnic, Detaliile de Execuție şi Execuţia Lucrărilor vor fi finanţate şi implementate de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (ordonator principal de credite), prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ordonator secundar de credite) realizat conform Legii nr. 152/1998 republicată.

Lucrările ce privesc utilităţile şi dotările tehnico-edilitare (apă, canalizare, electrice, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi, împrejmuire), se vor realiza de Consiliul Judeţean Botoşani, prin fonduri atrase la bugetul local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...