Prefectul și-a trimis Corpul de control la o primărie din județ!

Prefectul și-a trimis Corpul de control la o primărie din județ!

Nici bine nu s-a instalat pe funcție, că prefectul Dan Șlincu a și emis un ordin prin care a trimis Corpul de control și juriștii din cadrul Instituției Prefectului să facă o serie de verificări la o primărie din județ.

Reprezentanții Prefecturii au fost trimiși la Primăria Știubieni, unde de două zile mai mulți fermieri din comună protestează în fața primăriei împotriva faptului că autorităţile locale permit împădurirea unui teren pe care ei l-au concesionat pentru păşunatul animalelor, dar fără ca în comună să fie organizat amanajamentul pastoral, aşa cum prevede legea.

"Am primit o informare de la Inspectoratul de Jandarmi, prin care mi se aducea la cunoștință faptul că și marți au fost proteste în localitatea Știubieni. Am emis miercuri un ordin de prefect prin care o echipă formată din Corpul de control și doi juriști din cadrul instituției vor verifica la primărie legalitatea documentelor emise din 2009 până în prezent", a declarat prefectul Dan Șlincu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

astăzi, 16:22
330

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

astăzi, 13:40
385

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
546

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...