Prefectul Cristian Roman pus in garda de colegii sai!

Prefectul Cristian Roman pus in garda de colegii sai!

 Cristian Roman implineste astazi 44 de ani  

De ziua sa, prefectul Cristian Roman a primit un cadou mai putin obisnuit de la colegii sai din Prefectura, un sac de box, cu tot cu manusi.

Cadoul a fost primit cu entuziasm atat de catre sarbatorit, cat si de catre invitatii care i-au trecut pragul biroului, tocmai pentru a-l felicita.

Inconjurat de flori, de colegi si de prieteni, Cristian Roman s-a aratat multumit de faptul ca foarte multe persoane l-au felicitat la implinirea celor 44 de ani.

"Colegii mei din Prefectura mi-au facut cadou un sac de box cu tot cu manusi. A fost o gluma pe care au gustat-o toti colegii mei, cu atat mai mult cei din deconcentrate. Astazi voi sta la serviciu, voi astepta colegii care vor sa-mi spuna la multi ani pe ziua de azi. Imi doresc sa fiu sanatos, sa ma bucur cat mai mult de familia mea, de sotie si de copii, carora le-am lipsit o perioada de timp. Si imi doresc sa duc la bun sfarsit acest mandat si la sfarsit intr-adevar sa simt eu ca am lasat ceva in urma mea. Primul care m-a felicitat a fost domnul vicepresedinte Manolache, am primit apoi multe telefoane, de la Bucuresti, si orice telefon m-a bucurat", a spus Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
282

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
490

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...