Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Intenția unor primari din județul Botoșani de a se retrage din asociațiile de dezvoltare intercomunitare nu este văzută cu ochi buni de președintele Consiliului Județean. 

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine înainte de a lua o astfel de decizie pentru că vor avea nevoie de anumite semnături de la aceste asociații dacă vor dori să promoveze proiectele pentru comunitățile pe care le conduc. 

"Mai sunt domni primari care au spus că ies din asociația de la gunoi, ies din asociația de la apă. Revizuiți-vă poziția! O să aveți nevoie de o semnătură din partea celor de la Adi Aqua sau de la Ecoproces ca să promovați proiecte cu fonduri europene, guvernamentale. Nu este cazul să revenim la o chestiune care de fapt acum este așezată, faceți toți parte din Asociația ADI Ecoproces și ADI Aqua", a spus președintele Consiliului Județean.

În repetate rânduri, unii primari din județ au criticat activitatea celor două asociații intercomunitare despre care au spus că doar le iau banii din constribuții fără să îi ajute.

 

 

 

Spune-ne opinia ta