Ministrul Agriculturii vine la Manoleasa pentru a inspecta lucrările la sistemul de irigații

Ministrul Agriculturii vine la Manoleasa pentru a inspecta lucrările la sistemul de irigații

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, s-a ținut de promisiune iar sâmbătă a revenit în județul Botoșani pentru a inspecta stadiul lucrărilor la sistemul de irigații de la Manoleasa.

În urmă cu două săptămâni, oficialul guvernamental a efectuat o vizită de lucru în judeţ, inclusiv la Staţia de irigaţii de la Manoleasa, acolo unde, pe un ton ridicat, i-a luat la rost pe oficialii instituţiilor implicate în redarea în funcţiune a instalaţiilor de irigat.

I-a determinat atunci pe aceştia să promită că până pe 30 iunie totul va fi gata, iar apa va curge prin canale, astfel încât fermierii ce au format asociaţia celor care vor folosi apa pentru irigaţii să poată face contractele de prestări servicii. 

La începutul acestei săptămâni erau așteptate să ajungă mai multe pompe. Rămâne de văzut după vizita ministrului de astăzi când va deveni funcțional sistemul de irigații de la Manoleasa. 

Citește și Două zile până la anunţata vizită a ministrului Daea la Manoleasa! Sistemul de irigaţii nu funcţionează încă




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
324

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
560

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...