Ironii între consilierii judeţeni pe tema automatelor de cafea

Automatele de cafea au devenit o marcă a mandatului actualei conduceri a Consiliului Judeţean, remarcă opoziţia, poate şi datorită faptului că în ultimele şedinţe consilierii judeţeni au aprobat amplasarea a nenumărate aparate de distribuţie a băuturilor calde.

Ironii între consilierii judeţeni pe tema automatelor de cafea

La fel a fost şi în şedinţa ordinară de joi, atunci când aleşii au avut la mapă un nou proiect privind aprobarea amplasării unor astfel de automate. De această dată, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, subordonat CJ. Mai exact, cinci astfel de aparate: două la parterul imobilului din Marchian, unul la Maternitate, unul la Psihiatrie şi unul la Contagioase.

Cunoscut drept un critic al acestor proiecte, liberalul Ion Diaconu a fost invitat să ia cuvântul de către preşedintele CJ, Costică Macaleţi.

"Dacă acestea sunt investiţiile majore ale dumneavoastră şi ale Consiliului Judeţean, eu vă urez succes", a spus Ion Diaconu. "Nici pe departe nu sunt priorităţi amplasarea de automate, dar asta-i regula", a răspuns împăciuitor Costică Macaleţi.

Dar Ion Diaconu a continuat: "Ce vă recomand dumneavostră şi domnului Birta, care are abilităţi de conducător auto, mergeţi de la Dorohoi spre Havârna. Aţi fost?", a întrebat Diaconu, răspunsul lui Dorin Birta fiind pozitiv, în timp ce Costică Macaleţi a susţinut că nu era nevoie de astfel de recomandări pentru că ştie despre ce este vorba.

În urmă cu câteva şedinţe, preşedintele CJ a primit cadou, din partea consilierilor judeţeni liberali, o felicitare- cană de carton.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
4257

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1397

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
4267

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...