Ironii între consilierii judeţeni pe tema automatelor de cafea

Automatele de cafea au devenit o marcă a mandatului actualei conduceri a Consiliului Judeţean, remarcă opoziţia, poate şi datorită faptului că în ultimele şedinţe consilierii judeţeni au aprobat amplasarea a nenumărate aparate de distribuţie a băuturilor calde.

Ironii între consilierii judeţeni pe tema automatelor de cafea

La fel a fost şi în şedinţa ordinară de joi, atunci când aleşii au avut la mapă un nou proiect privind aprobarea amplasării unor astfel de automate. De această dată, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, subordonat CJ. Mai exact, cinci astfel de aparate: două la parterul imobilului din Marchian, unul la Maternitate, unul la Psihiatrie şi unul la Contagioase.

Cunoscut drept un critic al acestor proiecte, liberalul Ion Diaconu a fost invitat să ia cuvântul de către preşedintele CJ, Costică Macaleţi.

"Dacă acestea sunt investiţiile majore ale dumneavoastră şi ale Consiliului Judeţean, eu vă urez succes", a spus Ion Diaconu. "Nici pe departe nu sunt priorităţi amplasarea de automate, dar asta-i regula", a răspuns împăciuitor Costică Macaleţi.

Dar Ion Diaconu a continuat: "Ce vă recomand dumneavostră şi domnului Birta, care are abilităţi de conducător auto, mergeţi de la Dorohoi spre Havârna. Aţi fost?", a întrebat Diaconu, răspunsul lui Dorin Birta fiind pozitiv, în timp ce Costică Macaleţi a susţinut că nu era nevoie de astfel de recomandări pentru că ştie despre ce este vorba.

În urmă cu câteva şedinţe, preşedintele CJ a primit cadou, din partea consilierilor judeţeni liberali, o felicitare- cană de carton.


 

 

Spune-ne opinia ta