Incercarea liberalilor de a-l schimba pe Achitei este un act de campanie electorala, spune Tabuleac!

Incercarea liberalilor de a-l schimba pe Achitei este un act de campanie electorala, spune Tabuleac!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Tabuleac: "Vom vedea cine isi va trage cizmele sa mearga pe santier sau la avariile de la canalizari!"

Proiectul depus de liberali pe masa Consiliului Judetean pentru schimbarea din functia de vicepresedinte a democrat-liberalului Cristian Achitei si instalarea pe acest post a liberalei Catalina Lupascu a fost criticat, joi, de presedintele CJ Mihai Tabuleac. In opinia acestuia, intentia PNL este un act de campanie electorala.

"Pe 30 noiembrie se va desfasura sedinta ordinara a Consiliului Judetean. Intre cele 19 puncte de pe ordinea de zi se afla 16 proiecte, unul dintre proiecte fiind cel pentru schimbarea vicepresedintelui Cristian Achitei", a declarat Mihai Tabuleac.

Proiectul are sustinerea a 19 consilieri judeteni.

"Este un act de campanie electorala, pentru ca a fost asezat in intervalul dintre cele doua tururi de scrutin. Daca exista dorinta, ar fi trebuit sa se astepte sa se incheie batalia electorala", a spus presedintele CJ.

Tabuleac mai spune ca liberalii sunt foarte nerabdatori, chiar daca incercarea lor de a-l schimba pe Achitei a mai fost sortita esecului. Mai mult, spune Tabuleac, este nepotrivit ca liberalii sa impuna un om care are pregatire socio-umana.

"La CJ nu ne ocupam numai de probleme socio-umane. Daca acest proiect va fi aprobat, vom avea doi vicepresedinti specializati pe domeniul socio-uman. La CJ este nevoie sa se mearga si pe santiere, la canalizare. Vom vedea cine isi va trage cizmele sa mearga la avariile de la canalizare", a conchis seful CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
307

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
522

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
155

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...