Cristian Achitei a ramas fara functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani!

Cristian Achitei a ramas fara functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani!
Inainte de supunerea la vot a propunerii PNL de inlocuire a lui Cristian Achitei cu Catalina Lupascu, consilierii PD-L au parasit sedinta Consiliului Judetean. Precizam ca vicepresedintele CJ, Cristian Achitei, nu a fost prezent in plenul sedintei de astazi.

Inainte de a parasi sala, consilierul PD-L Ion Diaconu a avut o discutie contradictorie cu Catalina Lupascu, aceasta reprosandu-i lui Diaconu un discurs neadecvat indreptat asupra sa si, implicit, impotriva cadrelor didactice, categorie profesionala din care Lupascu face parte.

"Traim in Romania bunului simt. In cadrul administratiei publice locale functiile e bine sa fie ocupate de persoane care sa se respecte pe sine si automat pe cetateni. Aceste conditii sunt obligatorii pentru cine va accede la aceasta functie de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Consilierul Diaconu nu stie sa ii respecte pe ceilalti", a spus Catalina Lupascu. 

Declaratia Catalinei Lupascu nu a ramas fara reactie, Ion Diaconu facand precizari cu privire la spusele sale anterioare. 

"Pentru a evita orice speculatie, va asigur de tot respectul meu pentru cadrele didactice, dar si pentru Catalina Lupascu. Eu am zis ca omul potrivit trebuie sa se afle la locul potrivit, iar domnul Achitei si-a facut treaba. Nu am vrut sa jignesc cadrele didactice, nici pe doamna Lupascu", a mentionat Ion Diaconu, care a anuntat apoi ca grupul PD-L va parasi sala.

Consilierii ramasi in sala de sedinte au votat propunerea PNL, 20 de consilieri votand pentru schimbarea din functie a lui Cristian Achitei, un singur vot fiind anulat.  

 

  

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
131

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
35

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
260

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...