CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU

Nici bine nu a fost instalata pe functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si deja vorbeste despre demisii in cazul celor aflati in subordinea sa.

Catalina Lupascu, noul vicepresedinte al CJ, a precizat astazi ca nu e neaparat nevoie sa ai cunostinte despre drumuri si poduri pentru a avea in portofoliu acest domeniu, spunand ca ar fi timpul ca directorul  Romeo Caciuc sa arate daca poate sa-si faca treaba la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani.

"Tot timpul s-a reprosat in presa, chiar si in cadrul sedintei de astazi, ca nu as avea o pregatire profesionala. Tin sa precizez ca la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri exista in organigrama un director si un director adjunct, daca mai e nevoie de un director, poate vom mai obtine un post de director, fiindca, din cate am observat, in ultimul timp domnul Cristian Achitei s-a substituit directorului de la DJDP. Cred ca e timpul ca domnul director sa arate daca poate sa-si faca treaba la DJDP, iar daca nu poate, sa-si dea demisia. Sunt convinsa ca va face fata, atat timp cat este ajutat de un director adjunct. A fi vicepresedinte la CJ este o functie publica care poate fi ocupata de oricare dintre consilerii judeteni", a declarat Catalina Lupascu.

Noul vicepresedintele al Consiliului Judetean a facut aceste precizari avand in vedere comentariile facute cu privire la pregatirea sa profesionala, intrucat a fost educatoare, precizand insa ca a continuat cu Facultatea de Psihologie "Al.I. Cuza" Iasi, dupa care a urmat un master in management.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din Botoșani, primul admis la specializarea dorită: ”Sunt recunoscător tuturor!”

astăzi, 08:30
431

Alexandru-Gabriel Crețu, din Darabani, a reușit performanța de a fi admis primul la specializarea Finanțe-contabilitate din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrative de la...

Anunț important de la Apele Române: Ce se întâmplă acum la Barajul de la Stânca-Costești!

astăzi, 08:11
285

Vineri, Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat că România a cerut Republicii Moldova să aprobe majorarea debitului de apă eliberată din Barajul Stânca-Costeşt...

Botoșăneni condamnați la 10 și 12 ani închisoare pentru uciderea unui bărbat. Motivul pentru care instanța a micșorat daunele morale!

astăzi, 07:38
168

Curtea de Apel Suceava a redus cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ioan Ș. la 10 ani de închisoare (în loc de 12 ani de închisoare), pentru săvârșirea infracțiunii de ...