CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU

Nici bine nu a fost instalata pe functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si deja vorbeste despre demisii in cazul celor aflati in subordinea sa.

Catalina Lupascu, noul vicepresedinte al CJ, a precizat astazi ca nu e neaparat nevoie sa ai cunostinte despre drumuri si poduri pentru a avea in portofoliu acest domeniu, spunand ca ar fi timpul ca directorul  Romeo Caciuc sa arate daca poate sa-si faca treaba la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani.

"Tot timpul s-a reprosat in presa, chiar si in cadrul sedintei de astazi, ca nu as avea o pregatire profesionala. Tin sa precizez ca la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri exista in organigrama un director si un director adjunct, daca mai e nevoie de un director, poate vom mai obtine un post de director, fiindca, din cate am observat, in ultimul timp domnul Cristian Achitei s-a substituit directorului de la DJDP. Cred ca e timpul ca domnul director sa arate daca poate sa-si faca treaba la DJDP, iar daca nu poate, sa-si dea demisia. Sunt convinsa ca va face fata, atat timp cat este ajutat de un director adjunct. A fi vicepresedinte la CJ este o functie publica care poate fi ocupata de oricare dintre consilerii judeteni", a declarat Catalina Lupascu.

Noul vicepresedintele al Consiliului Judetean a facut aceste precizari avand in vedere comentariile facute cu privire la pregatirea sa profesionala, intrucat a fost educatoare, precizand insa ca a continuat cu Facultatea de Psihologie "Al.I. Cuza" Iasi, dupa care a urmat un master in management.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi meșteri populari din Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii la Gala Tezaure Umane Vii (fotogalerie)

astăzi, 15:40
14

Doi dintre meșterii populari ai județului Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii în cadrul evenimentului „Gala Tezaure Umane Vii”.Este vorba despre Ileana Țî...

Instructori auto amendați de polițiștii botoșăneni

astăzi, 15:27
26

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a traseelor stabilite de către poliția rutieră, ...

Bursă de 700 de lei pentru mamele minore care vor merge la școală

astăzi, 14:24
35

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat vineri, la Târgu Jiu, la o dezbatere privind abandonul şcolar organizată de CONAF, că mamele minore be...