CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU: "Vicepresedinte la CJ este o functie publica ce poate fi ocupata de oricare dintre consilierii judeteni!"

CATALINA LUPASCU

Nici bine nu a fost instalata pe functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si deja vorbeste despre demisii in cazul celor aflati in subordinea sa.

Catalina Lupascu, noul vicepresedinte al CJ, a precizat astazi ca nu e neaparat nevoie sa ai cunostinte despre drumuri si poduri pentru a avea in portofoliu acest domeniu, spunand ca ar fi timpul ca directorul  Romeo Caciuc sa arate daca poate sa-si faca treaba la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani.

"Tot timpul s-a reprosat in presa, chiar si in cadrul sedintei de astazi, ca nu as avea o pregatire profesionala. Tin sa precizez ca la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri exista in organigrama un director si un director adjunct, daca mai e nevoie de un director, poate vom mai obtine un post de director, fiindca, din cate am observat, in ultimul timp domnul Cristian Achitei s-a substituit directorului de la DJDP. Cred ca e timpul ca domnul director sa arate daca poate sa-si faca treaba la DJDP, iar daca nu poate, sa-si dea demisia. Sunt convinsa ca va face fata, atat timp cat este ajutat de un director adjunct. A fi vicepresedinte la CJ este o functie publica care poate fi ocupata de oricare dintre consilerii judeteni", a declarat Catalina Lupascu.

Noul vicepresedintele al Consiliului Judetean a facut aceste precizari avand in vedere comentariile facute cu privire la pregatirea sa profesionala, intrucat a fost educatoare, precizand insa ca a continuat cu Facultatea de Psihologie "Al.I. Cuza" Iasi, dupa care a urmat un master in management.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
25

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
203

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
155

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...