Ecoproces îşi impune punctul de vedere în procesul privind transportul gunoiului din Botoşani şi Dorohoi
BOTOSANI

Asocierea dintre Rossal Roman şi Diasil Service Suceava a pierdut procesul intentat Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces Botoşani privind colectarea deşeurilor din zonele Dorohoi şi Botoşani. Motivul este însă hilar.

Ecoproces îşi impune punctul de vedere în procesul privind transportul gunoiului din Botoşani şi Dorohoi

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Nu a plătit taxa de timbru a plângerii depuse la instanţă- acesta este motivul pentru care asocierea formată din firmele Rossal Roman şi Diasil Service Suceava a pierdut procesul intentat Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces Botoşani. Şi asta pentru că nu se împăcau cu decizia ADI care stabilise că din zona Dorohoi va transporta deşeurile către depozitul de la Stăuceni firma Florconstruct şi pentru zona Botoşani- Urban Serv.

"Asta înseamnă că pentru zonele Dorohoi şi Botoşani sunt câştigători cei pe care i-am declarat noi, ADI Ecoproces. Respectiv pentru zona Dorohoi- Florconstruct Suceava iar pentru zona Botoşani- Urban Serv. Instanţa a rămas în pronunţare pentru zonele Săveni şi Flămânzi, iar în acest proces asocierea a plătit taxa de timbru. În procesul referitor la zonele Dorohoi şi Botoşani s-au gândit, probabil, că instanţa dă dreptate de regulă Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor", spune Ovidiu Aparaschivei, directorul Ecoproces.

În aceste condiţii, urmează ca Urban Serv şi Florconstruct să semneze contractele de prestări servicii.

 

Spune-ne opinia ta