Directorul Urban Serv: "Suntem pe baricade". Apelul făcut către șoferi!

Directorul Urban Serv: "Suntem pe baricade". Apelul făcut către șoferi!

Utilajele de deszăpezire vor acționa pe parcusul întregii zile, dar și al nopții, pe străzile din municipiul Botoșani pentru a curața zăpada de pe partea carosabilă, din intersecții, parcări, dar și de pe trotuare, a precizat directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc.

Drelciuc a spus că intervenția a fost îngreunată în weekend din cauza viscolului puternic. 

"Duminică, viscolul a fost foarte puternic, ceea ce ne-a îngreunat intervențiile pe care le-am făcut, starea practicabilă a drumurilor s-a sesizat abia după ora 14.00, când am reușit să degajăm zăpada de pe principalele artere din oraș. Se lucrează în continuare pentru dejagarea căilor de circulație și pietonale. Se intervine cu un buldoexcavator în principalele intersecții unde s-a adunat zăpada și îngreunează circulația. Zăpada o vom pune pe spațiile verzi și să vedem dacă se impune transportul în afara orașului", a declarat directorul Urban Serv.

S-a stabilit împreună cu Poliția Locală și un program de intervenție. Pe străzile unde sunt foarte multe mașini parcate șoferii vor fi rugați să își mute mașinile pe perioada cât vor interveni utilajele.

"Vom încerca să apelăm la cetățeni ca pe anumite străzi unde sunt multe mașini parcate să ne lase la dispoziție suprafața pentru a putea curăța strada așa cum trebuie, într-un cuvânt suntem pe baricade. Încercăm să ținem problemele în frâu", a mai spus Drelciuc.

Urban Serv intervine cu 12 utilaje pe străzile din oraș, în trei zile fiind împrăștiate aproximativ 200 de tone de material antiderapant.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primăriile din judeţ nu au primit bani la rectificarea bugetară

astăzi, 14:11
199

Mai multe primării din judeţul Botoşani au ajuns deja la fundul sacului şi nu mai au bani pentru a acoperi cheltuielile de funcţionare până la finele acestui an.Şi mai au de aşt...

Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre demisiile directorilor de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 13:04
468

Nemulţumirile directorilor de la Spitalul Judeţean Mavromati privind nivelul de salarizare al celor din conducere au ajuns şi la urechile preşedintelui Consiliului Judeţean.În cadrul ş...

Inspecţie în teren a specialiştilor de la ADR NE privind drumul strategic

astăzi, 11:46
461

Este prima vizită în teren privitor la acest obiectiv, după ce evaluarea din punct de vedere administrativ s-a încheiat, în prezent fiind faza de evaluare a indicatorilor tehnico-e...