David Salgau: Functionarul spagar a disparut de mult din Prefectura Botosani!

David Salgau: Functionarul spagar a disparut de mult din Prefectura Botosani!

 David Salgau, subprefect de Botosani  

In Prefectura, functionarul care cere spaga a disparut de mult, spune subprefectul David Salgau. Si asta pentru, dupa cum sustine subprefectul de Botosani, in ultimii ani s-au facut pasi importanti in imbunatatirea imaginii institutiei.

Functionarul public nu prea are o imagine placuta. Am facut pasi seriosi in ultimii trei ani in acest sens. O parte dintre cetateni s-au convins de acest lucru, dar nu toti. Lumea ia la en gross institutiile, nu una aparte. Daca ar fi luata fiecare institutie in parte, s-ar vedea ca sunt institutii unde imaginea functionarului public e modificata total. In altele se vorbeste de acel functionar care solicita spaga. La noi consider ca acest tip de functionar a disparut demult si ca este pus in slujba cetateanului suta la suta, a declarat David Salgau.

Mai mult, Salgau crede ca functionarii Prefecturii trebuie trimisi pe teren si in cadrul acelor controale de legalitate sa impartaseasca experienta lor si altor functionari din unitatile administrativ-teritoriale.

Sa-i convinga pe acestia ca in relatiile cu cetatenii trebuie sa fie adevarati functionari publici, nu sefi de zona, si sa nu actioneze in interese de grup, a incheiat David Salgau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1138

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
363

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
287

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...