Ordonanta privind cumulul pensiei cu salariu ar putea fi modificata

Ordonanta privind cumulul pensiei cu salariu ar putea fi modificata

 Radu Berceanu, ministrul Transporturilor  

Radu Berceanu a declarat ca ordonanta care elimina cumulul cu salariu plus pensie va fi modificata, daca-i afecteaza si pe cei cu venituri mici.

"Actorii sunt cateva sute si nu catre ei a fost gandul nostru dar daca cumva din greselile de exprimare de acolo, venit sau cum ati spus dumneavoastra, intra si actorii, o s-o scoatem", a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor.

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu sustine ca incurcatura are la baza graba Guvernului si lipsa unui dialog social.

"Aceasta ordonanta arata un deficit al actualului Guvern care pleaca de la lispa dialogului social, pentru ca daca legea ar fi fost discutata cu noi am fi semnalat greselile pe text", a spus Hossu.

Si proaspatul parlamentar, actorul Mircea Diaconu crede ca legea a fost redactata gresit si probabil va fi modificata, dar umilinta la adresa artistilor ramane.

"A gresi este omeneste dar in clipa in care gresesti la nivelul asta trebuie sa spui 'Scuzati-ma'. N-am auzit pe nimeni", a afirmat Mircea Diaconu.

In varianta actuala a ordonantei, actorii care timp de zeci de ani au facut istorie pe scena teatrului romanesc ar urma sa primeasca numai pensia, adica doar cateva sute de lei lunar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
37

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
33

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
55

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...