Dan Bacinschi se retrage de la conducerea Directiei de Statistica Botosani!

Dan Bacinschi se retrage de la conducerea Directiei de Statistica Botosani!

 Dan Bacinschi  www.jurnaluldebotosani.ro

Directorul Directiei Judetene de Statistica Botosani, Dan Bacinschi, a avut astazi o intalnire cu prefectul de Botosani, Cristian Roman.

Dan Bacinschi are in vedere retragerea din fruntea institutiei judetene, insa a luat in calcul si trecerea pe un post imediat inferior, cel de director adjunct, functie ocupata in prezent de Maria Luiza Vasiliu.

Dan Bacinschi asteapta, deocamdata, un raspuns de la nivel central, trecerea sa pe functia de director adjunct fiind mai mult decat posibila, mai ales ca Maria Luiza Vasiliu urmeaza sa se pensioneze in perioada urmatoare.

Postul de director al Directiei de Statistica revine, conform negocierilor din cadrul Aliantei, Partidului Social Democrat, persoana nominalizata in acest sens fiind Doina Feodorovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
532

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...