Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

 Cristian Roman in momentul reinstalarii in fruntea Prefecturii Botosani  

Aglomeratie si buna dispozitie astazi, la Prefectura!

Cristian Roman a devenit oficial prefect al judetului Botosani, el preluand prerogativele de la liberalul Gheorghe Sorescu.

In sala arhiplina au fost prezenti subsecretarul de stat Marius Martinescu, dar si reprezentanti ai Botosaniului in Parlamentul Romaniei, si anume Florin Turcanu, Gheorghe Marcu, Nicolae Rebenciuc, Dan Humelnicu, Catalin Buhaianu.

Nu in ultimul rand, alaturi de noul prefect au fost si primarul Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Gheorghe Sorescu a refuzat sa tina un discurs, chiar daca invitatia fusese facuta la initiativa lui Cristian Roman.

Refuzul liberalului a fost taxat repede de primarul Flutur, care a luat cuvantul, mentionand cu ironie: "Spre deosebire de altii, eu pot sa si vorbesc, pot sa si fac!".

Proaspatul prefect de Botosani a precizat, in prima zi de mandat, ca are drept prioritati reinstaurarea respectului fata de lege si de autoritatile statului, descentralizarea, mentionand ca vor fi schimbati sefii de institutii chiar din prima zi, mentinerea unui climat de pace sociala, reorganizarea Institutiei Prefectului.

De asemenea, Roman a tinut sa asigure ca relatia sa cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Constantin Contac, este buna.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
853

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
257

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
1078

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...