Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

 Cristian Roman in momentul reinstalarii in fruntea Prefecturii Botosani  

Aglomeratie si buna dispozitie astazi, la Prefectura!

Cristian Roman a devenit oficial prefect al judetului Botosani, el preluand prerogativele de la liberalul Gheorghe Sorescu.

In sala arhiplina au fost prezenti subsecretarul de stat Marius Martinescu, dar si reprezentanti ai Botosaniului in Parlamentul Romaniei, si anume Florin Turcanu, Gheorghe Marcu, Nicolae Rebenciuc, Dan Humelnicu, Catalin Buhaianu.

Nu in ultimul rand, alaturi de noul prefect au fost si primarul Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Gheorghe Sorescu a refuzat sa tina un discurs, chiar daca invitatia fusese facuta la initiativa lui Cristian Roman.

Refuzul liberalului a fost taxat repede de primarul Flutur, care a luat cuvantul, mentionand cu ironie: "Spre deosebire de altii, eu pot sa si vorbesc, pot sa si fac!".

Proaspatul prefect de Botosani a precizat, in prima zi de mandat, ca are drept prioritati reinstaurarea respectului fata de lege si de autoritatile statului, descentralizarea, mentionand ca vor fi schimbati sefii de institutii chiar din prima zi, mentinerea unui climat de pace sociala, reorganizarea Institutiei Prefectului.

De asemenea, Roman a tinut sa asigure ca relatia sa cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Constantin Contac, este buna.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rabih Alameddine - FEMEIA DE HÂRTIE

astăzi, 18:56
59

Titlul original, "An unnecessary woman", într-o traducere aproximativă (a mea) "Femeia inutilă", are valoare rezumativă şi anticipativă şi trădează puternica încărcătură emoţională a pa...

Animale salvate de pompieri. Incendiul a izbucnit de la un coș de fum deteriorat! FOTO

astăzi, 18:05
854

Pompierii din Săveni și voluntarii din Drăgușeni au intervenit, duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Drăgușeni.La sosirea gărzii de interve...

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
1309

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...