Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

Cristian Roman a promis ca va schimba directorii de institutii inca din prima sa zi de mandat!

 Cristian Roman in momentul reinstalarii in fruntea Prefecturii Botosani  

Aglomeratie si buna dispozitie astazi, la Prefectura!

Cristian Roman a devenit oficial prefect al judetului Botosani, el preluand prerogativele de la liberalul Gheorghe Sorescu.

In sala arhiplina au fost prezenti subsecretarul de stat Marius Martinescu, dar si reprezentanti ai Botosaniului in Parlamentul Romaniei, si anume Florin Turcanu, Gheorghe Marcu, Nicolae Rebenciuc, Dan Humelnicu, Catalin Buhaianu.

Nu in ultimul rand, alaturi de noul prefect au fost si primarul Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Gheorghe Sorescu a refuzat sa tina un discurs, chiar daca invitatia fusese facuta la initiativa lui Cristian Roman.

Refuzul liberalului a fost taxat repede de primarul Flutur, care a luat cuvantul, mentionand cu ironie: "Spre deosebire de altii, eu pot sa si vorbesc, pot sa si fac!".

Proaspatul prefect de Botosani a precizat, in prima zi de mandat, ca are drept prioritati reinstaurarea respectului fata de lege si de autoritatile statului, descentralizarea, mentionand ca vor fi schimbati sefii de institutii chiar din prima zi, mentinerea unui climat de pace sociala, reorganizarea Institutiei Prefectului.

De asemenea, Roman a tinut sa asigure ca relatia sa cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Constantin Contac, este buna.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lider sindical al polițiștilor botoșăneni: "La Botoșani s-a instaurat o frică de a reproșa șefilor"

astăzi, 15:01
740

Problemele cu care se confruntă polițiștii și neajunsurile din sistem de multe ori nu sunt transmise mai departe și șefilor.Asta susține Virgil Bordei, lider la nivel local al Confederație...

Poliţiştii şi jandarmii botoşăneni, acuzaţi de lipsă de reacţie în cazul scandalului produs de rromi în curtea Spitalului Mavromati

astăzi, 13:00
1053

În şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, fostul şef al acestei structuri din mandatul trecut şi fost şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, şi-a îndemnat foştii co...

Avertizare meteo: Ploi și vânt!

astăzi, 10:57
612

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenționare meteo de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului.În zonele de munte, precum și &ici...