Catalin Flutur, hotarat sa continue programul de blocare si ridicare a masinilor parcate neregulamentar!

Catalin Flutur, hotarat sa continue programul de blocare si ridicare a masinilor parcate neregulamentar!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Firma care a castigat licitatia pentru blocarea si ridicarea masinilor a starnit numeroase controverse printre soferii botosaneni, facandu-se fel si fel de speculatii pe seama acestei afaceri destul de prospere.

Cu toate acestea, indiferent de situatia tensionata, primarul municipiului Botosani precizeaza faptul ca peste 80% dintre cetatenii implicati intr-un fel sau altul in acesta actiune demarata cu trei luni in urma sunt multumiti de masura luata de autoritatile locale.

"Stiu ce se spune si ce se invoca si cam cine ar fi in spatele vestitei afaceri de ridicare si blocare a masinilor, dar sunt simple acuzatii. Imi asum aceasta nepopularitate, care ii afecteaza pe cei care nu respecta legea. Sunt ferm hotarat sa nu fac un pas inapoi", a declarat Catalin Flutur.

Totodata, primarul a mentionat ca aceasta masura se aplica in Uniunea Europeana exact pe acelasi sistem, si in plus la licitatia publica, pentru desemnarea societatii, a putut participa orice firma.

"Nu am inventat eu roata, deci nu am de ce sa primesc fel si fel de acuzatii. Am incercat sa facem mai intai cat mai multe parcari si apoi am aplicat aceAsta masura. Un lucru este clar, ca nu vom umbla la tarife si amenzi, mai ales ca la Botosani sunt cele mai mici din tara", a spus primarul municipiului Botosani.

Edilul-sef considera ca scopul acestei actiuni este de a rezolva problema circulatiei din Botosani si de a evita accidentele, obisnuindu-i pe cetateni sa respecte legea.

"In nicio primarie din tara nu exista un astfel de compartiment, asa cum auzit ca se spune, si ar fi fost ideal, fara a mai apela la o firma privata", a adaugat Flutur, dupa ce ieri Mihai Tabuleac a precizat intr-o conferinta de presa ca reprezentantii firmei stau la panda in goana dupa profit, si ca ar fi ideal ca primaria sa aiba un compartiment propriu, iar banii sa ajunga la bugetul local.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
4

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
115

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
264

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...