Botoșani: Târgul de Crăciun se deschide pe 1 Decembrie

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va avea loc pe data de 1 Decembrie 2018, începând cu ora 11.00. 

Botoșani: Târgul de Crăciun se deschide pe 1 Decembrie

Primăria municipiului Botoșani va organiza Târgul de Crăciun, în parteneriat cu Direcția Agricolă Județeană Botoșani. Și de această dată, botoşănenii sunt aşteptaţi pe Pietonalul Unirii, târgul urmând a se desfăşura în zona delimitată de Muzeul Județean de Istorie şi Direcția pentru Cultură.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va avea loc pe data de 1 Decembrie 2018, începând cu ora 11.00. 

În prezent, Primăria lucrează la decorarea celor zece căsuţe, acestea urmând a fi împodobite cu decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă. De asemenea, în zonă se doreşte şi realizarea unui iluminat decorativ special.

Botoşănenii vor putea cumpăra la preţuri de producător preparate din carne, lactate, vinuri şi băuturi alcoolice, miere de albine şi produse derivate, dulciuri, decoraţiuni realizate de meşteri populari, precum şi celebrul cozonac produs la Botoşani.

Organizatorii, în parteneriat cu comercianții prezenți la Târg, au pregătit pentru inugurare 100 de cadouri pe care le vor oferi primilor cumpărători.

Târgul de Crăciun va funcţiona zilnic, închiderea acestuia urmând să aibă loc pe data de 31 decembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
336

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
583

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...