Un botosanean a sarit la bataie la un politist de frontiera, dupa ce prietena lui a fost prinsa cu tigari de contrabanda!

Un botosanean a sarit la bataie la un politist de frontiera, dupa ce prietena lui a fost prinsa cu tigari de contrabanda!
Un botosanean in varsta de 27 de ani a sarit la bataie la un politist de frontiera, dupa ce prietena lui a fost prinsa cu tigari de contrabanda, in P.T.F. Siret.

Miercuri, in jurul orei 14.35, in P.T.F. Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, Iulia D., in varsta de 24 de ani, domiciliata pe raza judetului Vaslui, conducand autoturismul marca Volkswagen, inmatriculat in Romania.

In baza unei analize de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in pneurile autoturismului, cantitatea de 620 pachete tigari, marca Kent, cu timbru ucrainean. Tigarile in valoare de 775 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei. Totodata, autoturismul marca Volkswagen a fost retinut de catre autoritatile vamale pana la achitarea amenzii contraventionale.

Conform cotidianului informatiata.ro, cateva ore mai tarziu, cand unul dintre politistii de frontiera din P.T.F. Siret se deplasa, la sfarsitul programului, cu autoturismul proprietate personala de la serviciu spre domiciliu, a fost intampinat in trafic, de un tanar, care a inceput sa dea cu pumnii in geamul din stanga fata a masinii, adresandu-i totodata politistului de frontiera amenintari si injurii. Dupa ce politistul a iesit din autoturism, individul a incercat de mai multe ori sa-l loveasca, insa acesta a reusit sa-l imobilizeze. Persoana in cauza a fost condusa la sediul politiei de frontiera in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a petrecut evenimentul.

La cercetari, s-a stabilit ca tanarul, identificat ca fiind Andrei U., in varsta de 27 de ani, domiciliat pe raza judetului Botosani, era prietenul Iuliei D. care fusese depistata in P.T.F. Siret cu tigari ascunse in pneurile masinii. Andrei U. este cercetat de politistii de frontiera sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Joi, in jurul orei 23.55, politistii de frontiera din P.T.F. Siret au observat o persoana de sex masculin in timp ce sarea gardul perimetral al punctului, pe sensul de intrare in tara incercand astfel, sa se sustraga de la controlul de frontiera. Imediat, oamenii legii l-au retinut pe tanar, identificat ca fiind tot Andrei U., care avea intr-o sacosa 198 pachete tigari, de diferite marci de provenienta ucraineana. Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 2.200 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar Andrei U. este cercetat acum si pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei. Fata de acesta s-a dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore, incepand cu data de 19 august, urmand ca cercetarile sa fie continuate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti, incheie sursa citata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
90

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
17

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...